Παρασκευή 14.06.2024
More

  «Μετρά» επιστροφές ο Γιαννίκης

  Τα πρώτα χαμόγελα από το μέτωπο των τραυματιών και της αποθεραπείας τους, φάνηκαν χθες στην πρώτη προπόνηση του έτους για τον Αργ. Γιαννίκη.

  Οι Καρτάλης και Ελευθεριάδης μπήκαν κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων, χωρίς προβλήματα, και έμειναν εκτός μόνο στη διάρκεια του διπλού, κάνοντας ατομικό τρέξιμο.

  Αμφότεροι θα είναι στη διάθεση του τεχνικού τους, για την μεθαυριανή αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας, ωστόσο δύσκολα θα ξεκινήσει κάποιος από την αρχή.

  Ατομικό έκανε ξανά ο Νικολιάς, που θα δοκιμάσει από σήμερα να μπει κι αυτός με την υπόλοιπη ομάδα, καθώς έχει ξεπεράσει πλήρως τη θλάση που είχε.

  Γροσδάνης και Σεργκερασβίλι έκαναν ατομικά προγράμματα στο γήπεδο και το γυμναστήριο, ενώ ο Νάουμετς θα παραμείνει εκτός και την προσεχή αγωνιστική με τον Απόλλωνα Λάρισας, αφού συνεχίζει την αποθεραπεία του.

  Στο αγωνιστικό σκέλος, η χθεσινή προπόνηση περιελάμβανε, μετά τις απαραίτητες ευχές και την ομιλία του προπονητικού τιμ, παιχνίδια τακτικής με έμφαση στην κυκλοφορία και τα τελειώματα, διπλό παιχνίδι και στο τέλος ασκήσεις αποφόρτισης με τον προπονητή φυσικής κατάστασης κ. Ντουρουντό.

  Η χθεσινή προπόνηση ήταν ιδιαίτερη όμως για τον Αργ. Γιαννίκη, αφού την παρακολούθησε η σύζυγός του και τα δύο τους παιδιά, που διαμένουν μόνιμα στη Γερμανία και βρέθηκαν στην Ελλάδα για τις ημέρες των εορτών.

   

  Διαιτητής ο Ντάουλας στη Λάρισα

  Ο Φώτης Ντάουλας από τον σύνδεσμο Δυτ. Αττικής ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Απόλλωνα Λάρισας, με βοηθούς τους Πλάκα και Πετρίδη των συνδέσμων Δυτ. Αττικής και Χίου αντίστοιχα. Τέταρτος θα είναι ο Περράκης του συνδέσμου Αθηνών.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ