Μπήκε στο γήπεδο ο νέος ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Θερμή ατμόσφαιρα με συνθήματα και καπνογόνα από τους φίλους της ομάδας

Μπροστά σε μία νέα πρόκληση που καθορίζεται από τη συνθήκη της ερασιτεχνικής Γ’ Εθνικής Κατηγορίας η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έκανε  την πρώτη της προπόνηση με την έναρξη της προετοιμασίας για το πρωτάθλημα που ξεκινά στο τέλος Σεπτεμβρίου.

Για όσους έχουν βιώσει όλες τις προηγούμενες αντίστοιχες ημέρες, προφανώς η σημερινή είχε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που καθορίζουν την ψυχοσύνθεση της ομάδας τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Η συνειδητοποίηση της δύσκολης κατάστασης, η απογοήτευση για το πως βρέθηκε εκεί, αλλά κυρίως η ελπίδα για κάτι νέο που γεννιέται, με στέρεες βάσεις και κυρίως απαλλαγμένο από πρόσωπα και συμπεριφορές που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην υποβάθμιση και την απαξίωση του ΠΑΣ.

Στην πρώτη προπόνηση συμμετείχαν 25 παίκτες εκ των οποίων οι 17 έχουν ήδη ανακοινωθεί και θα είναι στο ρόστερ της νέας σεζόν και σε αυτούς θα προστεθούν δύο τουλάχιστον έμπειροι παίκτες που αναζητούνται, αλλά και κάποιοι νέοι που θα προωθηθούν από την Κ17.

Στο Πανηπειρωτικό έδωσαν το «παρών» και περισσότεροι από 100 φίλοι του ΠΑΣ που δημιούργησαν θερμή ατμόσφαιρα με συνθήματα και καπνογόνα, αλλά και σύσσωμη η διοικούσα επιτροπή και η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ.


Στα τοπικά μέσα μίλησαν λίγο πριν τον αγιασμό και την έναρξη της προπόνησης, ο προπονητής Χρήστος Ράπτης και οι παίκτες Σιατραβάνης και Μπελεβώνης, δίνοντας το στίγμα της νέας προσπάθειας που θα πρέπει όπως είπαν, να βρει ενωμένο τον οργανισμό του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ