Τετάρτη 07.12.2022
More

  Να δείξει ότι είναι το αφεντικό

  Με μία σπουδαία αναμέτρηση που υπό προϋποθέσεις μπορεί να τον φέρει σε ακόμη μεγαλύτερη θέση ισχύος, κλείνει για τον ΠΑΣ το 2019. 

  Η ομάδα του Γιαννίκη υποδέχεται αύριο στους «Ζωσιμάδες» τον Καραϊσκάκη Άρτας, που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής και βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, τέσσερις βαθμούς πίσω από τον ΠΑΣ.

  Η αναμέτρηση έχει τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι και λόγω της βαθμολογικής θέσης των δύο ομάδων, αλλά και λόγω του τοπικού, ηπειρωτικού χαρακτήρα.

  Έχουν περάσει άλλωστε αρκετά χρόνια από την τελευταία φορά ενός ηπειρωτικού ντέρμπι με τον ΠΑΣ να αντιμετωπίζει την κραταιά μέχρι πρότινος Αναγέννηση Άρτας, που έκτοτε όμως, περνά «πέτρινα χρόνια» και αγνοείται στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

  Η αναμέτρηση για τον ΠΑΣ έχει έτσι κι αλλιώς μεγάλο βαθμό δυσκολίας, που γίνεται μεγαλύτερος και λόγω των καιρικών συνθηκών, που αναμένεται να επικρατήσουν στην πόλη την Κυριακή.

  Αν επιβεβαιωθούν οι μετεωρολογικές προβλέψεις, ο αγώνας θα διεξαχθεί υπό έντονη βροχόπτωση, η οποία θα έχει ξεκινήσει μάλιστα από νωρίς το πρωί, και θα έχει δημιουργήσει έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, επομένως προμηνύεται «λασπομαχία», αν και ο χλοοτάπητας των Ζωσιμάδων θεωρείται από τους καλύτερους στην αποστράγγιση των νερών της βροχής.

  Απουσίες

  Η χθεσινή προπόνηση του ΠΑΣ στο ΠΕΑΚΙ έγινε σε επίσης δύσκολες συνθήκες, λόγω της βροχής και της λάσπης, όμως αποτέλεσε μία ευκαιρία για να τεστάρουν οι παίκτες την αγωνιστική τους συμπεριφορά σε τέτοιες συνθήκες.

  Οι παίκτες δούλεψαν παιχνίδια τακτικής σε μικρούς χώρους, ασκήσεις ταχύτητας και τελειώματα φάσεων με συνδυαστικό ποδόσφαιρο.

  Τα ατομικά τους προγράμματα συνεχίζουν οι Σεργκελασβίλι, Σκόνδρας, Καρτάλης και Νικολιάς και ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο με μπάλα και τρέξιμο έκαναν χθες, οι Ελευθεριάδης και Γροσδάνης υπό την εποπτεία των Ντουρουντού και Γκορτζή.

  Ο Κάστρο είναι κανονικά στη διάθεση του Γιαννίκη και λογικά θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, όμως είναι άγνωστο αν ο τεχνικός του ΠΑΣ θα ξεκινήσει στην άμυνα με τον Ζιούλη ή τον Σιόντη, ως παρτενέρ του Παντελάκη.

  Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Πίτου Γκαρσία.

  Μία πιθανή 11άδα για τον ΠΑΣ αποτελείται από τους Χουτεσιώτη, Αποστολόπουλο, Μπουκουβάλα, Παντελάκη, Σιόντη, Κάστρο, Πίτου, Νάουμετς, Παμλίδη, Κρίζμαν και Ξύδα.

  Γενική είσοδος 10 ευρώ

  Ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες, η βαθμολογική σημασία της αναμέτρησης, το γεγονός, ότι ο ΠΑΣ έχει αναρριχηθεί στην 1η θέση της βαθμολογίας έχοντας και διαφορά ασφαλείας και ότι δε θα υπάρξει απευθείας τηλεοπτική μετάδοση, αναμένεται να φέρει αρκετό κόσμο στους «Ζωσιμάδες».

  Η ΠΑΕ όρισε γενική τιμή εισόδου για την αυριανή αναμέτρηση 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχει και εισιτήριο στην τιμή των 5 ευρώ για τα παιδιά.

  Τα εκδοτήρια του Εθνικού Σταδίου θα ανοίξουν την Κυριακή στις 11.00.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ