Μία νέα σελίδα έχει ανοίξει για τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τη διοίκηση και τον Ερασιτέχνη να επιδιώκουν τη δημιουργία ενός επαγγελματικού μοντέλου λειτουργίας, παρά το γεγονός ότι η ομάδα θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο σε ερασιτεχνική κατηγορία.
Η Διοικούσα Επιτροπή του συλλόγου, όπως είχε τονίσει και στην πρώτη της συνέντευξη Τύπου, θέτει ως προτεραιότητα την οργάνωση σε όλα τα επίπεδα, ώστε ο ΠΑΣ να συνεχίσει να εκπροσωπεί επάξια την ιστορία και το όνομά του.
Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα Πέμπτη στις 20:30, στην αίθουσα Τύπου του «Ζωσιμάδες», θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του νέου ρόστερ, των ποδοσφαιριστών που έχουν ήδη ανακοινωθεί, των νέων εμφανίσεων της ομάδας που φέρουν την υπογραφή της αθλητικής εταιρείας Athlos, καθώς και σημαντικών χορηγών.
Στόχος της νέας προσπάθειας είναι να σταλεί το μήνυμα ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα παραμένει ενεργός και οργανωμένος, με τον φίλαθλο κόσμο να αποτελεί βασικό κομμάτι της επόμενης ημέρας. Οι άνθρωποι της ομάδας υπογραμμίζουν ότι η στήριξη των φιλάθλων παραμένει ισχυρή, τόσο σε επίπεδο παρουσίας όσο και συμμετοχής στη διοικητική προσπάθεια.
Ενίσχυση με Σιατραβάνη και Μπελεβώνη
Παράλληλα, η Διοικούσα Επιτροπή ανακοίνωσε δύο σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ, με την απόκτηση των Σάββα Σιατραβάνη και Στάθη Μπελεβώνη.
Ο Σιατραβάνης είναι ένας έμπειρος μεσοεπιθετικός, με θητεία σε αρκετές ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, σε ΑΕΛ, Ηρακλή, Παναχαϊκή, Λαμία, Απόλλωνα Σμύρνης, Κέρκυρα, Ξάνθη, Νίκη Βόλου, Μακεδονικό και Νιουκάστλ Τζετς της Αυστραλίας.
Έχει πανηγυρίσει ανόδους στη μεγάλη κατηγορία με την ΑΕΛ, τον Ηρακλή και τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ με την ομάδα της Λάρισας κατέκτησε και το Super Cup Ελλάδας.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Σιατραβάνης ανέφερε πως αισθάνεται χαρούμενος για τη μεταγραφή του και έθεσε ως στόχο την επιστροφή της ομάδας στη δεύτερη εθνική κατηγορία.
Η δεύτερη μεταγραφή αφορά τον 28χρονο μέσο Στάθη Μπελεβώνη, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Ηλυσιακό. Στο παρελθόν έχει φορέσει επίσης τη φανέλα του Παναιτωλικού, της Καβάλας, της Δόξας Δράμας, του Τηλυκράτη Λευκάδας, του Απόλλωνα Πόντου και της ΑΕ Μεσολογγίου.







