Δευτέρα 08.08.2022
More

  Ο Δήμος Ιωαννιτών δώρισε βάρκα στον Στέφανο Ντούσκο

  Τήρησε την υπόσχεσή του στον Χρυσό Ολυμπιονίκη ο δήμαρχος, Μ. Ελισάφ

  Υλοποιήθηκε η δέσμευση του Δήμου Ιωαννιτών, όταν το καλοκαίρι, κατά την υποδοχή του Χρυσού Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας, Στέφανου Ντούσκου, ο δήμαρχος Ιωαννίνων, Μ. Ελισάφ, δεσμεύτηκε ότι ο Δήμος θα δωρίσει μια βάρκα στον αθλητή για την προπόνησή του.

  Ο δήμαρχος συζήτησε με τους ανθρώπους του Περιβαλλοντικού Ναυταθλητικού Ομίλου και εξήρε την προσφορά της κωπηλασίας στην πόλη των Ιωαννίνων.

  «Είμαστε στις εγκαταστάσεις του Ομίλου μαζί με τον Ολυμπιονίκη μας Στέφανο Ντούσκο τον οποίο για μία ακόμη ευχαριστούμε για την μεγάλη χαρά που μας έδωσε. Συζητούμε με τους αθλητές και τους ανθρώπους του Ομίλου ενόψει και του πανελληνίου πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο. Η πόλη μας έχει πολύ μεγάλη παράδοση στην κωπηλασία και ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες από τα Γιάννενα καλή επιτυχία» ανέφερε ο Δήμαρχος.

  Συμπλήρωσε δε ότι η λέμβος για την οποία είχε δεσμευτεί ο Δήμος βρίσκεται ήδη στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, ώστε ο Στέφανος Ντούσκος να έχει την δυνατότητα της σωστής προετοιμασίας ενόψει των επόμενων διεθνών αγώνων που θα δώσει.

  Ο Ολυμπιονίκης Στέφανος Ντούσκος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τον Δήμο για την αγορά της βάρκας. «Με αυτή την βάρκα μπορώ και κάνω τις προπονήσεις μου. Όταν φεύγω από τα κοινόβια της εθνικής ομάδας και επιστρέφω στον όμιλό μου μπορώ και κάνω τις προπονήσεις με τις ίδιες συνθήκες και δεν χάνω καθόλου. Τους ευχαριστώ που με στηρίζουν ώστε να κάνω το όνειρό του πραγματικότητα και να φέρνω όσο το δυνατό περισσότερα μετάλλια για την Ελλάδα», ανέφερε ο Στέφανος Ντούσκος.

  Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιονίκη, μετά το πανελλήνιο πρωτάθλημα συνεχίζονται με το παγκόσμιο κύπελλο, τον Μάιο, στο Βελιγράδι και σιγά σιγά βάζει πλώρη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, το 2024.

  Ο αντιπρόεδρος του Περιβαλλοντικού Ναυταθλητικού Ομίλου, Δημήτρης Πάνου, ευχαρίστησε εκ μέρους όλων τον Δήμο για την στήριξη στον Ολυμπιονίκη.

  «Το άθλημα της κωπηλασίας είναι πολύ δύσκολο για τους αθλητές, αλλά και για τους Ομίλους που πρέπει να διαθέτουν έναν ακριβό εξοπλισμό. Εύχομαι με αφορμή το πανελλήνιο πρωτάθλημα, καλή επιτυχία στους αθλητές του ομίλου μας αλλά και του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων. Η κωπηλασία είναι μία, την αγαπάμε και θέλουμε να είναι πάντα ψηλά», κατέληξε ο κ. Πάνου.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  OAED

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ