Δευτέρα 19.04.2021
More

  Ο Λευτ. Αυγενάκης για την απόφαση – παρωδία της ΕΠΟ

  Μετά από μακρά επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΕΔ του ΠΕΑΚΙ, Παντ. Κολόκα

  Την έντονη ενόχλησή του για την απόφαση αλλαγής της έδρας του αγώνα ΠΑΣ – ΠΑΟ και τον τρόπο με τον οποίο αυτή ελήφθη από την ΕΠΟ εξέφρασε σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λευτέρης Αυγενάκης, που είχε μακρά επικοινωνία για το θέμα αυτό, με τον πρόεδρο της ΕΔ του ΠΕΑΚΙ Παντ. Κολόκα την Τετάρτη.

  Ο Υφυπουργός Αθλητισμού δεν έκρυψε την δυσφορία και την ενόχλησή του για τον τρόπο με τον οποίο η ΕΠΟ αποφάσισε, κατά παρέκκλιση κάθε τυπικής και αυτονόητης διαδικασίας, να αλλάξει την έδρα διεξαγωγής του αγώνα κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και του ΠΑΟ, ορίζοντάς την στο Αγρίνιο.

  Ο κ. Αυγενάκης επισήμανε, ότι το υπουργείο και η ΓΓΑ δεν έχουν περιθώρια και αρμοδιότητες επί του συγκεκριμένου ζητήματος, καθώς υπάρχει το αυτοδιοίκητο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και οι αποφάσεις λαμβάνονται από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ωστόσο εξέφρασε την απόλυτη κατανόηση και δικαιολόγησε την έντονη αντίδραση της ΕΔ του ΠΕΑΚΙ, που με τις κοπιώδεις προσπάθειες της διοίκησης και των εργαζομένων, σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, κατάφεραν να ετοιμάσουν τον αγωνιστικό χώρο και τις λοιπές εγκαταστάσεις του Εθνικού Σταδίου Ιωαννίνων, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμες και ασφαλείς προς χρήση και για τον αγώνα κυπέλλου ΠΑΣ – ΠΑΟ, αλλά και για τις καθημερινές προπονήσεις των αθλητών στίβου.

   

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Εγνατία Οδός

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ