Τρίτη 18.06.2024
More

  Ο Ν.Ο.Ι. κατεβαίνει στον Σχοινιά για το Πανελλήνιο Κωπηλασίας

  Ανοίγει αύριο, Πέμπτη η αυλαία του 90ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που αποτελεί τη μεγαλύτερη ετήσια διοργάνωση του αθλήματος στη χώρα μας. Οι αγώνες της α΄ φάσης θα διεξαχθούν, όπως πάντα, στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

  Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων, τηρώντας την παράδοση, θα λάβει μέρος στο Πρωτάθλημα με πολυπληθή ομάδα αθλητών και αθλητριών, η οποία είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερο εαυτό της για την πρωτιά του Ομίλου. Η αποστολή του Ν.Ο.Ι. αναχώρησε σήμερα για τον Σχοινιά. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το Πανελλήνιο θα ξεκινήσει αύριο με προκριματικούς, την Παρασκευή θα γίνουν επαναληπτικοί και ημιτελικοί αγώνες, το ερχόμενο Σάββατο θα διεξαχθούν οι τελικοί στις κατηγορίες Εφήβων – Νεανίδων – Κάτω των 23 ετών και την Κυριακή θα ακολουθήσουν οι τελικοί στις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών – Ελαφρών Βαρών.

  Η ομάδα του ΝΟΙ

  Την αγωνιστική αποστολή του Ναυτικού Ομίλου αποτελούν οι εξής αθλητές: Γιώργος Δημητρίου, Αποστόλης Λαμπρίδης, Παύλος Φαϊτάς, Λεωνίδας Κοπίδης, Δημήτρης Κούτρας, Βασίλης Κωστούλας, Άγγελος Μπερής, Αριστοτέλης Λάππας, Χρήστος Δημητρίου, Λεωνίδας Παλαιοπάνος, Στέφανος Βλάχος, Κων/νος Γιαννούλης, Στυλιανός Δήμος, Ηλίας Ευκαρπίδης, Αλέξανδρος Ζάρρας, Ιάσονας Μουσελίμης, Δημήτρης Μπουκουβάλας, Τηλέμαχος Ζυγούρας, Δημήτρης Καλτσογιάννης, Κων/νος Καραγιάννης, Χρήστος Καραγιάννης, Δημήτρης Καραπέτσος, Μιχάλης Καρυοφύλης, Αλέξανδρος Κασιούμης, Κων/νος Μήτσος, Κων/νος Μούρκας, Νικόλαος Μπάσιος, Δημήτρης Ντάρας, Ανστάσιος Πάντος, Παύλος Κουτσαβέλης, Παύλος Κρικώνης, Κων/νος Κωνσταντινίδης, Ερμής Λαγός, Γιώργος Κατσουλίδης, Χριστόφορος Παπαγεωργίου, Άγγελος Παπαζαχαρής, Ορέστης Πίσπας, Νικόλαος Τσώνης, Γιώργος Φαρμάκης, Γιώργος Χατζηγιαννάκης, Δημήτρης Χατζηεφραιμίδης, Αλέξανδρος Γεωργίτσης, Χρήστος Διαφάς, Χρήστος Μασίνας και Χρήστος Καλτσογιάννης.

  Τη γυναικεία ομάδα του Ν.Ο.Ι. απαρτίζουν οι ακόλουθες αθλήτριες: Αννέτα Κυρίδου, Νεφέλη Ντάρα, Αφροδίτη Σιώλου, Δήμητρα Ντέμου, Ειρήνη Ζυγούρη, Βασιλική Κάσκαρη, Μαρία Κωσταγυιού, Πολυξένη Λάππα, Ζωή Ντούλια, Έλενα Παπαζαχαρή, Λυδία Σίκαλου, και Ελένη Ζυγούρα. Μαζί με την αγωνιστική ομάδα του Ν.Ο.Ι. στον Σχοινιά κατεβαίνουν και οι νεαροί αθλητές Κων/νος Δρούγκας και Σύλβια Γιουγλή προκειμένου να λάβουν μέρος σε κοινόβιο ανάπτυξης που θα διεξαγάγει η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία.

  Αρχηγός της αποστολής του Ομίλου είναι ο Διαμάντης Μπάτζιος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Ο.Ι., ενώ στον Σχοινιά θα βρεθούν με αφορμή το Πανελλήνιο και άλλα μέλη της Διοίκησής του. Την ομάδα συνοδεύουν οι προπονητές Φώτης Λιόντος, Γιάννης Τσίλης, Θανάσης Λιόλιος, Βασίλης Ευθυμίου και Αλέκα Πανταζή.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ