Παρασκευή 14.06.2024
More

  Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αναζητά έμπειρο τερματοφύλακα

  Προτεραιότητα αποτελεί για τον ΠΑΣ ο αντικαταστάτης του Τσιντώτα στην περίπτωση που αποχωρήσει από την ομάδα.

  Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αναζητά τον αντικαταστάτη του έμπειρου τερματοφύλακας, που έκανε σημαντικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα αλλά φαίνεται ότι αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Τσιντώτας φέρεται να είχε πει ότι αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στο εξωτερικό, αλλά αν δε βρει κάποια καλή πρόταση, τότε θα παραμείνει στον ΠΑΣ, με την προϋπόθεση, ότι ο ΠΑΣ θέλει να τον κρατήσει. Μέχρι στιγμής πάντως πρόταση από τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στον Τσιντώτα δεν έχει γίνει, ενώ αι ο ίδιος ο έμπειρος τερματοφύλακας δεν έχει βρει ακόμη ομάδα. Μόλις την Πέμπτη όμως τα ρεπορτάζ του Ατρόμητου παρουσίαζαν τον έμπειρο τερματοφύλακα να αποτελεί αν όχι την πρώτη, σίγουρα μία από τις πρώτες επιλογές, έχοντας καταθέσει πρόταση στον Τσιντώτα.

  Ανεξάρτητα από την επιλογή του έμπειρου τερματοφύλακα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, που όπως φαίνεται δε θα είναι ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, οι Γιαννιώτες αναζητούν έναν έμπειρο τερματοφύλακα που θα πάρει τη φανέλα του βασικού, ώστε να πλαισιωθεί από τον Αθανασίου που θα παραμείνει και τον τρίτο τερματοφύλακα, που δεν είναι βέβαιο, ότι θα είναι ο Σούλης.

  Έτσι, ήδη στο φως της δημοσιότητας κυκλοφόρησαν τα ονόματα των Κρίστινσον που μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, αλλά προέρχεται από δύο χρονιές με ελάχιστες εμφανίσεις και του Στέφανου Καπίνο, που έμεινε ελεύθερος από την Λέγκνιτσα της Πολωνίας και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

  Ο ΠΑΣ έχει να επιδείξει πολλά παρόμοια παραδείγματα τερματοφυλάκων τους οποίους βοήθησε να «χτίσουν» μία νέα καριέρα, βοηθώντας παράλληλα και την ομάδα τους.

  Από τον Μαροκινό Φεγκρούς και τον Βελλίδη, στον Πασχαλάκη και τον Περιστερίδη μέχρι τους Λοντίγκιν, Χουτεσιώτη και Τσιντώτα, ο ΠΑΣ έχει βρει τον τρόπο να αναδεικνύει ή να επαναφέρει στο προσκήνιο τερματοφύλακες και το ίδιο αναζητά να κάνει και τώρα.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ