Πέμπτη 11.08.2022
More

  Ο ΠΑΣ (ξε)πουλάει, αλλά δεν αγοράζει…

  Δεδομένη η μεταγραφή Κάργα στον ΠΑΟΚ αναφέρουν τα ρεπορτάζ της Θεσσαλονίκης

  Είναι η πρώτη χρονιά στη διοίκηση του Γ. Χριστοβασίλη, που η ομάδα αδυνατεί να διατηρήσει τον βασικό της κορμό για να περάσει στη συγκρότηση του νέου ρόστερ της επόμενης περιόδου.

  Στους ήδη πολλούς παίκτες που έχουν φύγει για άλλες πολιτείες και φυσικά στον προπονητή Ηρ. Μεταξά προστίθενται πλέον και νέοι, με τον αρχηγό του ΠΑΣ, Γιάννη Κάργα, να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τη Θεσσαλονίκη. Δημοσιεύματα από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν από χθες ως δεδομένη την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιάννη Κάργα στον ΠΑΟΚ, με τον ΠΑΣ να καρπώνεται ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για τη μεταγραφή που αγγίζει τις 300.000 ευρώ. Το ποσό είναι σίγουρα πολύ σημαντικό, ειδικά για μία περίπτωση παίκτη, που το συμβόλαιό του θα έληγε τον Ιούνιο του 2023 και από τον Ιανουάριο, θα μπορούσε να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του ελεύθερα, χωρίς η ομάδα να έχει ή να περιμένει την παραμικρή οικονομική ανταπόδοση.

  Για τον παίκτη που ήταν εκ των κορυφαίων του ΠΑΣ τα δύο τελευταία χρόνια, δε χωρά αμφιβολία πως είναι μία σπουδαία μεταγραφή, την οποία και αξίζει και δικαιούται.

  Επιχειρηματικά επίσης, η παραχώρηση του Κάργα είναι μία εξαιρετική κίνηση της διοίκηση του ΠΑΣ, ωστόσο το ζητούμενο πλέον εάν επιβεβαιωθούν οι φήμες, είναι να υπάρξει πλήρης κάλυψη των κενών που αφήνουν, όσοι… κουνάνε μαντίλι στην ομάδα, που αν παραχωρηθεί και ο Περέα – κάτι που θεωρείται σίγουρο – θα έχει διατηρήσει από τον περσινό της κορμό μόνο τους Εραμούσπε και Καραχάλιο, αφού με τους Ντομίνγκεθ και Γκαρντάφσκι δε φαίνεται να υπάρχουν και πολλές πιθανότητες παραμονής.

  Η αποψίλωση του ρόστερ είναι πρωτοφανής για τα χρονικά της διοίκησης Χριστοβασίλη, που θα πρέπει πλέον να αποδείξει στην πράξη, ότι έχει τη δυνατότητα να αγοράζει και παίκτες υψηλού επιπέδου, μειώνοντας το όποιο ρίσκο υπάρχει για το αν θα καταφέρουν ή όχι να αποδείξουν, ότι μπορούν να σταθούν στον ΠΑΣ.

  Δηλώσεις Οικονομόπουλου

  Ο Αντώνης Οικονομόπουλος που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Βόλο, μίλησε στο Metropolis Θεσσαλονίκης για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

  «Στον ΠΑΣ υπήρξαν κάποιες αποχωρήσεις, παικτών και προπονητή. Εύχομαι φυσικά τα καλύτερα σε όλους. Ήμασταν οικογένεια. Ο ΠΑΣ παραδοσιακά βγάζει παίκτες και Έλληνες και ξένους. Έπαιξε ρόλο ότι τα τελευταία δύο χρόνια ήμασταν πολύ δεμένοι, ήταν ο ίδιος κορμός. Όλα τα παιδιά ανταπεξήλθαν σε κάθε πλάνο. Τα αποδυτήρια ήταν τέλεια, όλοι οι ποδοσφαιριστές είχαν προσωπικότητα. Γι’ αυτό και είχαμε επιτυχημένη χρονιά».

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  OAED

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ