Τρίτη 28.05.2024
More

  Οι εργαζόμενοι ξανά στα γήπεδα μπάσκετ

  Πρεμιέρα κάνει τις επόμενες ημέρες, το 5ο Εργασιακό Πρωτάθλημα μπάσκετ στην πόλη των Ιωαννίνων, με τη συμμετοχή 29 συνολικά ομάδων στις δύο κατηγορίες.

  Μία πρωτοβουλία που ανέλαβε μία μικρή παρέα ατόμων πριν από πέντε χρόνια, μεγάλωσε, ανδρώθηκε και έφτασε σήμερα όχι μόνο να αποτελεί θεσμό, αλλά να διευρύνεται χρόνο με το χρόνο.

  Η συμμετοχή 29 ομάδων, με τους ενεργά ασχολούμενους με τις ομάδες σε αγωνιστικό και τεχνικό επίπεδο, σε συνδυασμό και με όλους τους άλλους φορείς που επίσης ασχολούνται με τα οργανωτικά ζητήματα, δημιουργούν ένα σύνολο άνω των 500 ατόμων, που για ένα διάστημα πέντε περίπου μηνών, αθλούνται καθημερινά και έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν από τα τετριμμένα.

  Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του 5ου Εργασιακού Πρωταθλήματος με τους εκπροσώπους της διοργανώτριας αρχής, του Συμβουλίου Πρωταθλήματος, των Επιτροπών Διοίκησης και Λειτουργίας του ΠΕΑΚΙ και του Νέου Κλειστού αντίστοιχα, τους διαιτητές, εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και φυσικά των ομάδων, να εκφράζουν τις ευχές τους για μία ακόμη επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και απρόοπτα.

  Το Εργασιακό Πρωτάθλημα φέρει το όνομα της αείμνηστης πρωταθλήτριας κωπηλασίας και προπονήτριας μετέπειτα Ευγενίας Μουτσίκα, που στάθηκε αρωγός και συμπαραστάτης στην έναρξη του Πρωταθλήματος, έφυγε όμως πρόωρα από τη ζωή.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ