Τετάρτη 26.01.2022
More

  Όλα…της υπομονής στον ΠΑΣ

  Πρώτα θα ανακοινωθεί ο προπονητής και μετά θα πάρουν σειρά οι παίκτες

  Από το… κόσκινο του Γ. Χριστοβασίλη περνούν οι υποψήφιοι να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ, μετά την διετία Γιαννίκη, που αποτελεί παρελθόν. Σύμφωνα με πληροφορίες στην ατζέντα του προέδρου του ΠΑΣ υπήρχε εξαρχής μία λίστα με πέντε υποψηφίους, όλοι τους ξένοι, οι δύο εκ των οποίων έχουν ήδη απορριφθεί. Μένουν οι υπόλοιποι, οι περιπτώσεις των οποίων ξεσκονίζονται από τον Γ. Χριστοβασίλη, σε συνάρτηση φυσικά και με άλλες παραμέτρους, ώστε να ληφθεί η οριστική απόφαση. Αυτή φαίνεται πως δε θα αργήσει δραματικά και πιθανολογείται ότι εντός της ερχόμενης εβδομάδας ο ΠΑΣ θα ανακοινώσει το όνομα του νέου προπονητή της ομάδας. Αφού αυτό γίνει, τότε θα ανάψει και το «πράσινο φως» ώστε να προχωρήσουν και οι μεταγραφικές κινήσεις είτε αυτές αναφέρονται σε απόκτηση νέων παικτών είτε σε επεκτάσεις συμβολαίων.

  Στο μέτωπο των ανανεώσεων – επεκτάσεων, φαίνεται πως τρεις είναι οι βασικές εκκρεμότητες για τον Γ. Χριστοβασίλη. Η πρώτη είναι του Αλ. Καρτάλη, που δεν έχει κλείσει την πόρτα του στον ΠΑΣ, ο οποίος του έχει κάνει μία εξαιρετική πρόταση, αναγνωρίζοντας την σημαντική προσφορά του στη φετινή εντυπωσιακή αγωνιστική χρονιά.

  Η δεύτερη είναι του Λευτ. Χουτεσιώτη, το συμβόλαιο του οποίου επίσης λήγει και πρόθεση της διοίκησης είναι να τον κρατήσει στην ομάδα.

  Ο έμπειρος πορτιέρο όμως και από τους καλύτερους χαρακτήρες των αποδυτηρίων και εκ των αρχηγών του ΠΑΣ, έχασε τη θέση του με τον ερχομό του Λοντίγκιν τον Ιανουάριο και αντιμετωπίζει την πρόταση ανανέωσης με διαφορετικό μάτι, αναζητώντας ένα άλλο συμβόλαιο σε ομάδα που θα έχει περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί ως βασικός.

  Η τρίτη περίπτωση είναι αυτή του Φάμπρι Κάστρο, ο οποίος έχει συμβόλαιο ενός ακόμη έτους με τον ΠΑΣ, έχει ζητήσει όμως να αποδεσμευτεί. Ο ΠΑΣ δεν έχει αντίρρηση, αν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό όμως και όχι στην Ελλάδα, γιατί σε αυτήν την περίπτωση θα ζητήσει, όπως είναι λογικό και κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα.

  Στις άλλες περιπτώσεις των παικτών, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν τον Ιούνιο, δε φαίνεται να υπάρχει σημείο επαφής για την παραμονή των Παμλίδη, Ελευθεριάδη, Κρίζμαν, Οικονομόπουλου και Πανουργιά, που εκτός απροόπτου θα συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους.

  Δεδομένη τέλος είναι η συμφωνία του ΠΑΣ για την παραμονή για ένα ακόμη έτος των Αργεντίνων Εραμούσπε και Μπρένερ αντίστοιχα.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ