Κυριακή 22.05.2022
More

  Π. Κολόκας – Τέλος στη θυματοποίηση των Ιωαννίνων

  Σε εξαιρετική κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος των «Ζωσιμάδων»

  Αν κάτι τελικά θα μείνει στην ιστορία από την ιλαροτραγωδία που εξελίσσεται με την απόφαση της ΕΠΟ να αλλάξει το γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα του ΠΑΣ με τον ΠΑΟ για το κύπελλο, κάνοντας το χατίρι των «πράσινων» χωρίς καμία επαρκή αιτιολογία, αυτό είναι η ομόθυμη αντίδραση των τοπικών φορέων και όχι μόνο του αθλητισμού. Είναι από τις σπάνιες φορές που μία απόφαση των κέντρων αποφάσεων, ξεσηκώνει τόσο μεγάλο σάλο, σε τοπικό επίπεδο, αλλά που επίσης αντιμετωπίζεται με την ίδια σαρκαστική διάθεση από τη συντριπτική πλειονότητα όσων ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο και δε βλέπουν το άθλημα μέσα από χρωματιστά ή οπαδικά γυαλιά.

  Η κωμωδία βέβαια με πρωταγωνίστρια την ΕΠΟ συνεχίστηκε αφού η προσφυγή του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο Διαιτητικό Δικαστήριο θα εκδικαστεί την Πέμπτη στις 10.00 πέντε ώρες δηλαδή πριν την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα, με τις αποστολές των δύο ομάδων να βρίσκονται από χθες στο Αγρίνιο. Ο ορισμός της εκδίκασης για την Πέμπτη και η δεδομένη απροθυμία του ΠΑΟ, να αγωνιστεί την επόμενη εβδομάδα, ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, οδηγούν στο συμπέρασμα, πως πολύ δύσκολα θα γίνει αποδεκτή η προσφυγή των Γιαννιωτών και πως ο αγώνας θα γίνει κανονικά.

  Από τον αγωνιστικό χώρο των «Ζωσιμάδων», ο πρόεδρος της ΕΔ του ΠΕΑΚΙ Παντ. Κολόκας το μεσημέρι της Τετάρτης, επιτέθηκε με δριμύτητα στην ΕΠΟ και στην απόφαση που ελήφθη, κάνοντας λόγο για αναιτιολόγητες και εξευτελιστικές αποφάσεις. Υποστήριξε, ότι από το μεσημέρι της Κυριακής μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας έγινε μία τιτάνια προσπάθεια ώστε το γήπεδο να είναι όχι απλώς έτοιμο, αλλά σε άριστη κατάσταση για τον αγώνα της Πέμπτης, με 17 εργαζόμενους να δουλεύουν νυχθημερόν.

  «Προφανώς υπολόγιζαν, ότι δε θα καταφέρουμε να αποχιονίσουμε το γήπεδο, όμως όφειλαν να έχουν ενημερωθεί ή να έχουν έρθει να ελέγξουν το γήπεδο. Αυτό που με ενόχλησε πιο πολύ, είναι ότι 17 εργαζόμενοι δούλεψαν σκληρά για να είναι όλα έτοιμα και κάποιοι άλλοι από τη θαλπωρή του γραφείου τους, χωρίς να έχουν καμία ιδέα για την πραγματικότητα λαμβάνουν άλλες αποφάσεις. Δεν υπάρχει κανείς σεβασμός. Η πόλη βάλλεται και όχι μόνον η ομάδα, αλλά χαίρομαι που μετά και τη δική μας αντίδραση, εκδηλώθηκε μία ομόθυμη υποστήριξη των θεσμικών φορέων της περιοχής. Θα πρέπει να αντιληφθούν κάποιοι, ότι δεν είμαστε οι κουτόφραγκοι της εποχής. Θα μπει τέλος στην θυματοποίηση της περιοχής και σε αναιτιολόγητες και εξευτελιστικές αποφάσεις», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κολόκας σε δηλώσεις του στα τοπικά μέσα.

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ