Παρασκευή 02.12.2022
More

  Παίρνει Μπάλαν στη Λεωφόρο ο Στάικος

  Ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί η προετοιμασία του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για την αυριανή αναμέτρηση στη Λεωφόρο με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό

  Ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί η προετοιμασία του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για την αυριανή αναμέτρηση στη Λεωφόρο με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό με ευχάριστα και δυσάρεστα νέα για τον Θαν. Στάικο.

  Ο προπονητής του ΠΑΣ είδε και στη χθεσινή πρωινή προπόνηση τον Ρουμάνο φορ Μπάλαν, να δείχνει πως βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και θεωρείται βέβαιο, ότι θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή, ίσως μάλιστα όχι μόνο για λόγους προσαρμογής, αλλά και για να αγωνιστεί.

  Δεν πρόκειται βέβαια να είναι στο αρχικό σχήμα, αν κριθεί όμως απαραίτητο, μπορεί να πάρει λεπτά συμμετοχής στη διάρκεια του αγώνα.

  Τα δυσάρεστα έρχονται από το μέτωπο των τραυματιών με τον Κιάκο να τίθεται οριστικά εκτός από την αυριανή αναμέτρηση, αφού υπάρχει ο κίνδυνος της υποτροπής στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους προσαγωγούς και της απουσίας του για μεγάλο χρονικό διάστημα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

  Έτσι, θα παραμείνει στα Γιάννενα και μαζί με τους Λώλη και Ριένστρα δε θα είναι επίσης στη διάθεση του κ. Στάικου για το παιχνίδι.

  Τη θέση του Κιάκου στο αριστερό άκρο της άμυνας θα πάρει ο Λουίς Ποζνάνσκι στην πρώτη του εμφάνιση στο πρωτάθλημα, που αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον για να φανεί η βελτίωσή του σε σχέση με την περσινή χρονιά.

  Θέση διεκδικεί και ο Τζίμας, που αγωνίστηκε ως αλλαγή, στα προηγούμενα παιχνίδια δείχνοντας, πως είναι ένας παίκτης στον οποίο μπορεί να βασιστεί ο προπονητής του ειδικά για το παιχνίδι των αντεπιθέσεων.

  Δανεικός στον Θεσπρωτό ο Ρίζος

  Στο μεταξύ, ο Γιάννης Ρίζος δεν συμμετείχε στη χθεσινή προπόνηση και οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε συμφωνία για το δανεισμό του στον Θεσπρωτό, όπου θα έχει τη δυνατότητα να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει, μόλις κριθεί έτοιμος, κάτι που έγινε άλλωστε πέρυσι με τον Πήλιο, που αγωνίστηκε ως δανεικός στον Ηρακλή.

  Σφυρίζει ο Κουτσιαύτης

  Διαιτητής της αυριανής αναμέτρησης ορίστηκε ο Κουτσιαύτης από την Άρτα, με βοηθούς την Κουρομπύλια από το σύνδεσμο Δυτ. Αττικής και τον Παπαδάκη του συνδέσμου Ηρακλείου. Τέταρτος θα είναι ο Στάμος του συνδέσμου Ηλείας. Στο VAR θα είναι οι Τζοβάρας (Φθιώτιδας) και βοηθός ο Μεϊντάνας (Αχαΐας).

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ