Τετάρτη 28.02.2024
More

  Πάνω από 70 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα στο 1ο Ioannina Tennis AmCup

  Με πάνω από 70 αθλητές και αθλήτριες λάτρεις του τένις από όλη τη χώρα θα πραγματοποιηθεί από 21 έως 24 Νοεμβρίου το 1ο Ioannina Tennis AmCup, το πρώτο indoor τουρνουά τένις για ερασιτέχνες παίκτες. Το τουρνουά πραγματοποιείται στα κλειστά και θερμαινόμενα γήπεδα του Topspin Epirus Tennis Club στο κάτω Νεοχωρόπουλο, από την ακαδημία Topspin και την Media@Events.

  Στην διοργάνωση υπάρχουν τρία ταμπλό: Ανδρών 18-44 ετών, Ανδρών 45+ και Γυναικών OPEN. Οι συμμετέχοντες στο τουρνουά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σειρά παροχών, τόσο εντός αγωνιστικού χώρου, όσο και εκτός, καθώς θα έχουν την ευκαιρία για εκπτώσεις σε καφέ και καταστήματα των Ιωαννίνων.

  Πρόκειται για μια διοργάνωση που στόχο έχει την προβολή και προώθηση του εντυπωσιακού αθλήματος του τένις, καθώς και την προβολή της πόλης των Ιωαννίνων ως ένας τόπος ιδανικός για αθλητικό τουρισμό, καθώς οι συμμετέχοντες στο τουρνουά έρχονται από 10 διαφορετικές πόλεις από όλη τη χώρα και φυσικά τα Γιάννενα. Το επίπεδο είναι ιδιαίτερα υψηλό, για αυτό όλοι οι φίλοι του τένις είναι ευπρόσδεκτοι να απολαύσουν τις αναμετρήσεις.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ