Πέμπτη 04.03.2021
More

  «Παρών» ο κόσμος, με μέλλον ο ΠΑΣ

  Η ικανότητα του ποδοσφαιρικού τμήματος, η δυνατότητα που έχει κάθε φορά η διοίκηση, να την ενισχύσει περαιτέρω και φυσικά η τύχη παίζουν πάντα ρόλο στην πορεία κάθε ομάδας στο πρωτάθλημα.

  Ωστόσο, οι μεταβλητές αυτές δεν είναι ποτέ σταθερές, επομένως θα πρέπει να βρεθούν άλλες, που θα επηρεάζουν καθοριστικά την πορεία κάθε ομάδας. Στον ΠΑΣ τουλάχιστον δεν έχουν κανέναν λόγο να ανησυχούν γιατί η μεταβλητή που δεν αλλάζει, είναι η παρουσία των φιλάθλων της ομάδας.

  Το βράδυ της Τετάρτης, ο ΣΦ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ απέδειξε με την εντυπωσιακή παρουσία των μελών του, τη δυναμική την οποία εξακολουθεί να διαθέτει η κερκίδα του ΠΑΣ και συνακόλουθα τη δυναμική που αποκτά η ίδια η ομάδα. Εκατοντάδες φίλοι του ΠΑΣ, βρέθηκαν στο πέταλο της Θύρας 7, τηρώντας ευλαβικά τις αποστάσεις και τα υγειονομικά πρωτόκολλα, άναψαν καπνογόνα και φώναξαν δυνατά συνθήματα για τον ΠΑΣ, στέλνοντας το μήνυμα της διαχρονικής υποστήριξής τους προς την ομάδα.

  Σε μία περίοδο που εκτιμάται, ότι είναι απίθανο, να προκύψει παρουσία φιλάθλων από τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, οι φίλοι του ΠΑΣ, θέλησαν με τον τρόπο αυτό να στείλουν το δικό τους μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ότι είναι παρόντες, δυνατοί και παραμένουν στο πλευρό της ομάδας, στηρίζοντάς την.

  Το διαχρονικό ζητούμενο φυσικά, είναι η εκάστοτε διοίκηση να αντιλαμβάνεται τη σημασία τέτοιων πρωτοβουλιών και να επενδύει σε αυτές, αλλά αυτό είναι κάτι στο οποίο καλείται να απαντήσει και να τοποθετηθεί με τις πράξεις της η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και ο Γ. Χριστοβασίλης.

  Μόνον ο Σιόντης «παραμένων»

  Στα μεταγραφικά, δεν υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις πέραν της συμφωνίας με τον Σιόντη να παραμείνει στην ομάδα, και του διαφαινόμενου διαζυγίου με όλους τους άλλους παίκτες, τα συμβόλαια των οποίων έληξαν. Αποστολόπουλος και Σεργκερασβίλι δεν ήταν καθόλου πιθανό να μείνουν στον ΠΑΣ, τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει πιθανότατα ο Περιστερίδης, ενώ ελάχιστες είναι πλέον και οι πιθανότητες παραμονής για τους Σκόνδρα και Μπουκουβάλα, των δύο εκ των αρχηγών της ομάδας στο περσινό πρωτάθλημα.

  Οριστικά παρελθόν ο Ντάσιος

  Ο Γ. Ντάσιος πάντως δε θα είναι στην οικογένεια του ΠΑΣ την επόμενη χρονιά, αφού αυτό προκύπτει από τη χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ σχετικά με την ανάληψη του πόστου του τεχνικού υπεύθυνου όλων των τμημάτων υποδομών του ΠΑΣ από τον Νίκο Μπαδήμα, που παραμένει και ως βοηθός του Αργ. Γιαννίκη. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον κ. Μπαδήμα, με την εξής ανακοίνωση:

  «Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον κ.Μπαδήμα Νίκο, ο οποίος θα είναι και για τη σεζόν 2020-21 στο τεχνικό team της 1ης ομάδας, ως βοηθός προπονητή. Επιπλέον ο κ. Μπαδήμας αναλαμβάνει και έναν ακόμα νευραλγικό ρόλο στην ΠΑΕ, αυτόν του τεχνικού υπεύθυνου των υποδομών του ΠΑΣ, με κύρια ευθύνη την ανάπτυξη και εφαρμογή του οργανογράμματος λειτουργίας των ομάδων υποδομών.

  «Ευχαριστώ την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, τον πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη και τον προπονητή κ. Γιαννίκη, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να δουλέψουμε σκληρά και να έχουμε τον ΠΑΣ πρωταγωνιστή, όπως και αξίζει σε αυτήν την ιστορική ομάδα». δήλωσε στο pasgiannina.gr.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ