Τρίτη 16.08.2022
More

  ΠΑΣ Γιάννινα WBC: Αναβάλλεται λόγω covid ο προημιτελικός κυπέλλου στα Χανιά

  Η γιαννιώτικη ομάδα ειδοποιήθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας και λίγο πριν ξεκινήσει το ταξίδι για την Κρήτη

  Τελευταία στιγμή ειδοποιήθηκε η ομάδα του ΠΑΣ WBC για την αναβολή του προημιτελικού αγώνα κυπέλλου Ελλάδος με τα Χανιά που είχε οριστεί για αύριο, Τετάρτη, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα της Κρήτης.

  Σύμφωνα με την ανακοίνωση της γιαννιώτικης ομάδας:

  «3.700 ευρώ κόστισε στην ομάδα μας η αναβολή του προημιτελικού αγώνα κυπέλλου Ελλάδος με τα Χανιά, που είχε οριστεί να διεξαχθεί την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου στην Κρήτη και μας ανακοινώθηκε λίγο πριν ξεκινήσουμε το πολύωρο ταξίδι για τα Χανιά και συγκεκριμένα στις 23:00, το βράδυ της Δευτέρας.

  Ευχόμαστε ομαδικά περαστικά στην ομάδα της Κρήτης που ακύρωσε τον αγώνα εξαιτίας τεσσάρων κρουσματων Covid. Θα παρακολουθούμε με ενδιαφέρον την ανάρρωση των παικτριών και θα περιμένουμε και τα σχετικά ιατρικά ανακοινωθέντα από το γιατρό που βεβαίωσε τα κρούσματα (τέσσερα αυτήν την εβδομάδα, άλλα εννιά πριν 25 μερες όπως δήλωσε στέλεχος των Χανίων πριν την αναβολή του πρωταθλήματος).

  Βέβαια, για να είμαστε απολύτως ειλικρινείς, το βλέμμα μας θα είναι κυρίως στραμμένο στην αποθεραπεία της Rodriguez, της ξένης παίκτριας της ομάδας, η οποία τραυματίστηκε το περασμένο Σάββατο (29 Ιανουαρίου) στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Κάτι μας λέει πως, μόνο όταν η καλύτερη παίκτρια τους θα είναι έτοιμη, θα διεξαχθεί και ο μεταξύ μας προημιτελικός.

  Αργεί να χτιστεί η ανοσία της αγέλης στα Χανιά, είναι πάντως ευκολότερο να επιτευχθεί όταν δε χτίζεται μία ολόκληρη ομάδα γύρω μόνο από μία παίκτρια. Τους ευχόμαστε να την πετύχουν την ανοσία, θα κοστίσει και στις υπόλοιπες ομάδες λιγότερο από τις τζάμπα ακυρώσεις μετακινήσεων.»

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  OAED

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ