Τρίτη 15.06.2021
More

  Περιμένουν το «πράσινο φως» για ομαδικές προπονήσεις

  Σε ολιγομελή γκρουπ παικτών, θα συνεχιστούν οι προπονήσεις των ομάδων της Σούπερ Λίγκα 2 μέχρι νεωτέρας, αφού η ΚΥΑ που δημοσιεύθηκε την Κυριακή από τη Γεν. Γραμματεία Αθλητισμού δεν αναφέρει κάτι σχετικό, παρά μόνο για τις ομάδες της Σούπερ Λίγκα 1.

  Με αυτό το δεδομένο, στον ΠΑΣ και στις υπόλοιπες ομάδες που δειλά – δειλά ξεκίνησαν τις προπονήσεις με τον ίδιο τρόπο, θα συνεχίσουν να γυμνάζονται όπως μέχρι και χθες. Οι παίκτες του ΠΑΣ είχαν ρεπό την Κυριακή και επέστρεψαν στο γήπεδο τη Δευτέρα. Και χθες, οι παίκτες δούλεψαν με ασκήσεις ενδυνάμωσης μετά το καθιερωμένο ζέσταμα, ενώ στη συνέχεια είχαν παιχνίδια με έμφαση στην τοποθέτηση στον αγωνιστικό χώρο.

  Επόμενη προπόνηση για την ομάδα του ΠΑΣ, σήμερα στο ΠΕΑΚΙ.

  Δε βλέπει αναδιάρθρωση ο Χριστοβασίλης

  «Αν συνεχιστεί το πρωτάθλημα δύσκολα θα γίνει αναδιάρθρωση. Η ΕΠΟ βρίσκεται ακόμα σε άδεια και περιμένουμε να πάρει αποφάσεις. Είναι δύσκολο να γίνει η αναδιάρθρωση από την στιγμή που θα γίνουν τα παιχνίδια», τόνισε σε δηλώσεις του στο Athletic Radio της Κρήτης, ο πρόεδρος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, Γιώργος Χριστοβασίλης, που τόνισε, ότι πιθανές ημερομηνίες επανέναρξης του πρωταθλήματος είναι ή η 10η ή η 14η Ιουνίου.

  «Εμείς με επίσημο έγγραφο έχουμε ζητήσει εδώ και 10 ημέρες την έναρξη των προπονήσεων σε γκρουπ. Υπήρξε μια καθυστέρηση μέχρι να δοθεί το “πράσινο φως” και αρχές της εβδομάδας αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε δεδομένου ότι η σέντρα πάει για 10 με 14 Ιουνίου. Όλοι πρέπει να κάνουμε μια ανάλογη τηλεδιάσκεψη με εκείνη της Σούπερ Λίγκα 1 για το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα ακολουθηθεί ώστε να πάρουμε το ΟΚ από το κράτος. Έχουμε κάνει ήδη τα τεστ και για αυτό ξεκινήσαμε και προπονήσεις. Το λιγότερο που απαιτείται είναι τρεις εβδομάδες για να είναι έτοιμοι οι παίκτες για την σέντρα. Αν όλα πάνε καλά και γίνουν δύο αγωνιστικές που χρειάζεται για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας μετά ίσως ζητήσουμε από την ΕΡΤ και την ΕΠΟ να μην γίνουν τα πλέι άουτ γιατί δεν έχουν κανένα νόημα», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣ.

  Ο κ. Χριστοβασίλης ρωτήθηκε και για την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ομάδες της κατηγορίας, όπως επίσης και για τον υποβιβασμό του ΠΑΣ από τη Σούπερ Λίγκα 1.

  «Αν δεν υπήρχε η έμμονη ιδέα του Βασιλειάδη να αλλάξει το πρωτάθλημα ίσως και να μην υποβιβαζόμασταν. Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και πλέον κάνουμε μια νέα αρχή, κοιτάζουμε την συνέχεια καθώς η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση εν όψει της Σούπερ Λίγκα 1.

  Οι ομάδες που υποβιβάστηκαν και ειδικά ο ΠΑΣ δεν πήρε τα χρήματα που είχαν υποσχεθεί ενώ πλέον στερούμαστε και δύο δόσεις όμως έχουμε την ενημέρωση ότι θα πάρουμε αυτά τα χρήματα όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα», κατέληξε.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ