Σάββατο 13.07.2024
More

  Πλεονέκτημα ο μεγάλος βαθμός ομοιογένειας

  Επέστρεψε στη βάση της η αποστολή του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Πολωνία

  Επέστρεψε στη βάση της το βράδυ της Δευτέρας η αποστολή του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Πολωνία, όπου έγιναν και τα τρία πρώτα φιλικά.

  Με εξαίρεση το δεύτερο που ήταν πολύ κατώτερο και από «εσωτερικό διπλό», ο ΠΑΣ έδειξε καλά στοιχεία στα άλλα δύο και κυρίως στο τελευταίο απέναντι στην Κρακοβία, ομάδα που παίζει στην Α’ κατηγορία του πολωνικού πρωταθλήματος και αγωνίστηκε με πλήρη σύνθεση κόντρα στους Γιαννιώτες.

  Το μεγάλο πλεονέκτημα όπως φάνηκε στα παιχνίδια αυτά για τον ΠΑΣ είναι ο μεγάλος βαθμός ομοιογένειας αφού με εξαίρεση τον τερματοφύλακα Κλέιμαν, οι άλλοι δέκα που αγωνίστηκαν ως βασικοί προέρχονται από τον περσινό κορμό. Αυτό όμως δε μπορεί να έχει και μεγάλη συνέχεια καθώς είναι δεδομένες οι ελλείψεις σε κομβικές θέσεις όπως είναι στην αριστερή πλευρά όπου ο ΠΑΣ χρειάζεται παίκτες και στη θέση του μπακ και σε αυτήν του αριστερού επιθετικού.

  Επίσης όμως η ομάδα αναζητά και έναν δημιουργικό χαφ, με τις πληροφορίες να μην αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για σύντομη τουλάχιστον ολοκλήρωση κάποιας μεταγραφικής κίνησης.

  Πρώτο φιλικό εντός έδρας

  Η ομάδα θα κάνει σήμερα την πρώτη της προπόνηση μετά την επιστροφή από την Πολωνία ενώ την Παρασκευή στις 19.00 ο ΠΑΣ θα δώσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι εντός έδρας με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό στους «Ζωσιμάδες». Για το μεθαυριανό παιχνίδι έχει οριστεί γενική τιμή εισόδου στα 5 ευρώ, με ανοιχτές τις Θύρες 3 και 4. Ωστόσο η ΠΑΕ έκανε γνωστό πως για το φιλικό με τον Πανσερραϊκό ισχύουν κανονικά τα διαρκείας που έχουν ήδη εκδοθεί για τη νέα σεζόν και εκείνα που θα εκδοθούν μέχρι και την ημέρα του αγώνα.

  Πολλά νέα διαρκείας

  Η κίνηση στην αγορά των διαρκείας στο μεταξύ είναι αρκούντως ικανοποιητική, παρότι ο συνολικός αριθμός που έχουν ήδη διατεθεί δεν είναι μεγάλος. Όμως, το στοιχείο που κάνει τη διαφορά είναι πως ήδη ο μεγαλύτερος αριθμός των εκδοθέντων διαρκείας είναι καινούργια από νέους κατόχους. Αν σε αυτό συνυπολογιστεί και η συνήθεια των παλαιών κατόχων να ανανεώνουν τις κάρτες διαρκείας την τελευταία στιγμή, τότε γεννώνται ελπίδες, ότι τα διαρκείας που θα διατεθούν φέτος θα είναι πολλά περισσότερα από πέρυσι.

  Την Παρασκευή πάντως 4 Αυγούστου λήγει η πρώτη περίοδος διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2023-24 όπου οι κάτοχοι έχουν το δικαίωμα διατήρησης της θέσης τους σε προνομιακή τιμή ενώ την ίδια ώρα οι μη κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν νέο εισιτήριο διαρκείας σε προνομιακή τιμή. Από την Δευτέρα 7 Αυγούστου όλες οι θέσεις που δεν ανανεώθηκαν γίνονται διαθέσιμες προς κάθε ενδιαφερόμενο σε νέα τιμή.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ