Κυριακή 25.09.2022
More

  Ποδοσφαιριστής του Άγιαξ τα έβαλε με ένοπλους ληστές και τραυματίστηκε

  Ο αρχηγός του Άγιαξ, Ντούσαν Τάντιτς είχε μια απίστευτη εμπειρία με δυο ένοπλους ληστές

  Ο αρχηγός του Άγιαξ, Ντούσαν Τάντιτς είχε μια απίστευτη εμπειρία με δυο ένοπλους ληστές, σχεδόν έξω από το σπίτι του στο Άμστερνταμ, στα τέλη του περασμένου μήνα.

  Σύμφωνα με την ολλανδική εφημερίδα “De Telegraaf” το περιστατικό έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 28ης Ιουλίου, όταν ο Τάντιτς έφτασε σπίτι του, στα νότια της πόλης Βαν Έγκεστραντ.

  Ο Τάντιτς έβγαινε από το αυτοκίνητό του όταν κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά καθώς τον πλησίασαν δύο ένοπλοι άνδρες που φορούσαν κράνη. Ο αρχηγός του Άγιαξ προσπάθησε να τραπεί σε φυγή, αλλά τελικά δεν κατάφερε να απομακρυνθεί και ενεπλάκη με τα συγκεκριμένα άτομα.

  Μάλιστα, στα δημοσιεύματα από την Ολλανδία αναφέρεται πως το Σέρβος αρχηγός του Άγιαξ κατάφερε να ανοίξει το προστατευτικό του κράνους και να χαστουκίσει τον έναν από τους δυο δράστες, ενώ αποκόμισε και κάποια μικροτραύματα από την συμπλοκή.

  Τελικά, ο Τάντιτς κατάφερε να διαφύγει και να τρέξει προς ένα γειτονικό εστιατόριο, με τους δράστες -οι οποίοι φαίνεται πως ήθελαν να τον ληστέψουν- να τρέπονται σε φυγή με μηχανή.

  Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι δράστες λίγες -ένα 24ωρο πριν την επίθεση στον Τάντιτς- είχαν χτυπήσει και την πόρτα του σπιτιού του, προσποιούμενοι πως είχαν να παραδώσουν πίτσες. Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής έλειπε και η σύζυγός του δεν άνοιξε καθώς ήταν ανήσυχη για το σκηνικό.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ