Τρίτη 04.10.2022
More

  Πρώτα ο προπονητής, μετά οι παίκτες

  Θέλει να κλείσει το θέμα Γιαννίκη ο Χριστοβασίλης και μετά να συζητήσει για τα συμβόλαια που λήγουν

  Στην τελική ευθεία για το τελευταίο τρίτο του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα που περιλαμβάνει την τελευταία αγωνιστική, την Κυριακή στην Τρίπολη και τα πλέι άουτ στη συνέχεια, αλλά και τους ημιτελικούς για το κύπελλο, έχει μπει η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

  Η νίκη της Λαμίας την Τετάρτη επί της Λάρισας δε διαφοροποίησε σημαντικά τα δεδομένα, αφού το κυρίαρχο για τον ΠΑΣ ήταν να μην κερδίσουν οι «βυσσινί» με τη διαφορά να παραμένει στους 12 βαθμούς από την τελευταία θέση, που δύσκολα μπορεί να καλυφθεί στα πλέι άουτ.

  Την Κυριακή ο ΠΑΣ αγωνίζεται στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, ενώ η Λάρισα υποδέχεται τον Ολυμπιακό, σε ένα αδιάφορο μεν παιχνίδι για τους Πειραιώτες, που σίγουρα όμως δε θα θέλουν να δώσουν δικαιώματα.

  Η προετοιμασία του ΠΑΣ συνεχίστηκε χθες, χωρίς άλλα προβλήματα πέρα από τα ήδη γνωστά, με τον Γιαννίκη να μην υπολογίζει την Κυριακή στους τραυματίες Σιόντη, Κρίζμαν και Οικονομόπουλο και στον τιμωρημένο Κάστρο.

  Όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεσή του και ο στόχος του ΠΑΣ είναι η νίκη απέναντι στον Αστέρα που μετρά ένα σερί 10 συνεχόμενων αγώνων, χωρίς ήττα.

  Οι εξελίξεις στο αγωνιστικό σκέλος είναι πρώτη προτεραιότητα για όλους στον ΠΑΣ, με τον Γ. Χριστοβασίλη όμως, να θέλει να κλείσει σύντομα το ζήτημα το προπονητή. Πρώτη προτεραιότητα φυσικά είναι η παραμονή του Αργ. Γιαννίκη στον πάγκο της ομάδας με τις πληροφορίες μάλιστα να αναφέρουν, ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣ προτίθεται να προτείνει διετές συμβόλαιο στον έλληνα τεχνικό, με πολύ υψηλές αποδοχές, που θα συνοδεύεται και από δεσμεύσεις, για τη βελτίωση των αγωνιστικών χώρων στους «Ζωσιμάδες» και φυσικά στα βοηθητικά του ΠΕΑΚΙ.

  Παρότι έχουν γίνει κάποιες πρώτες συζητήσεις με παίκτες, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν τον Ιούνιο, οι συζητήσεις αυτές θα λάβουν την οριστική τους μορφή, αφού οριστικοποιηθεί το θέμα Γιαννίκη.

  Ο Έλληνας τεχνικός από την άλλη δεν είναι έτοιμος ακόμη να απαντήσει, και είναι βέβαιο, ότι θα σταθμίσει τα υπέρ της παραμονής του στον ΠΑΣ, και τα κατά μίας αποχώρησής του, ανάλογα και με τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ