Τετάρτη 20.10.2021
More

  Ρατσιστική επίθεση κατά του Κάστρο στο ΑΕΛ-ΠΑΣ

  Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα στο ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα

  Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία φέρεται να προχώρησε ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, Φάμπρι Κάστρο, καθώς όπως είπε στον πάγκο της ομάδας του δέχτηκε ρατσιστική φραστική επίθεση από τον Μπέρτο της ΑΕΛ.

  Παρότι αδιάφορο βαθμολογικά, το ματς πήρε… φωτιά, καθώς μετά από μία διακοπή και κάποιες αντεγκλήσεις ανάμεσα στον Μπέρτο της ΑΕΛ και τον Κάστρο του ΠΑΣ Γιάννινα, ο αρχηγός του «Άγιαξ» έγινε έξαλλος και φάνηκε να αποχωρεί από το γήπεδο!

  Συμπαίκτες και αντίπαλοι έπεσαν πάνω στον παίκτη των Ηπειρωτών, προκειμένου να τον μεταπείσουν, ενώ ο τηλεοπτικός φακός τον έδειχνε φανερά εκνευρισμένο!

  Ο Κολομβιανός, λοιπόν, πλησιάζοντας τον πάγκο της ομάδας του, φέρεται να είπε στους ανθρώπους του ΠΑΣ ότι δέχτηκε ρατσιστική φραστική επίθεση από τον Μπέρτο.

  Μετά από διακοπή αρκετών λεπτών, ο Κάστρο μεταπείστηκε και συνέχισε κανονικά το παιχνίδι, ενώ, όπως μεταφέρθηκε από την περιγραφή της τηλεοπτικής μετάδοσης του αγώνα, ο διαιτητής Μανούχος τον πλησίασε και του είπε πως ο Μπέρτος τού ζητά συγγνώμη για τη συμπεριφορά του.

  Μένει να δούμε αν θα δοθεί συνέχεια…

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ