Παρασκευή 12.07.2024
More

  Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα: Αποκλειστικά υπεύθυνος ο Παν. Χριστοβασίλης

  Στη συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία του με τον πρόεδρο Παναγιώτη Χριστοβασίλη το περασμένο Σάββατο αναφέρεται μέσω ανακοίνωσης ο Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα. Οι οργανωμένοι του ΠΑΣ τον καθιστούν αποκλειστικά υπεύθυνο για το κατάντημα της ομάδας και εκτεθειμένο στα ματιά του κόσμου, ζητώντας του να βγάλει την ομάδα από τον βούρκο που ο ίδιος την οδήγησε. Παράλληλα, ζητούν την άμεση ενίσχυση και στελέχωση της ομάδας, χωρίς όμως δανεικούς παίκτες, τουρίστες όπως χαρακτηριστικά λένε και φυτευτούς μαθητευόμενους μάγους.

  Η ανακοίνωση του Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα

  Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει:

  «Το περασμένο Σάββατο (29/6/2024) αντιπροσωπεία του συνδέσμου μας κατάφερε ( επιτέλους!) να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ομάδας Παναγιώτη Χριστοβασίλη με στόχο την ενημέρωση μας για τις εξελίξεις των τελευταίων μηνών, καθώς και για να μας δοθούν κάποιες εξηγήσεις για τα διάφορα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα αναφορικά με την ομάδα μας.

  Τα ερωτήματα μας πολλά και από τις απαντήσεις που πήραμε κάποιες (λίγες) μας κάλυψαν, άλλες μας δημιούργησαν καχυποψία και αμφιβολίες και κάποιες άλλες (οι πιο πολλές) μας έκαναν να κοιτάμε ο ένας τον άλλον με απορία και να αναρωτιόμαστε αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος παίζει με την νοημοσύνη και την υπομονή μας.

  Η συγκεκριμένη ανακοίνωση δεν έχει στόχο να ενημερώσει τον λαό του ΠΑΣ Γιάννινα για τα όσα ειπώθηκαν. Η ενημέρωση του κόσμου αντιστοιχεί στο γραφείο τύπου της ομάδας ( το οποίο εδώ και μήνες κάνει διακοπές) και περιμένουμε να τηρηθούν οι υποσχέσεις και έτσι οι εξηγήσεις και οι διαβεβαιώσεις που λάβαμε στην κουβέντα μας να μεταφερθούν και στον υπόλοιπο φίλαθλο κόσμο.

  Η συγκεκριμένη ανακοίνωση έχει στόχο να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για μία τελευταία φορά στην διοίκηση αυτής της ομάδας.

  Παναγιώτη Χριστοβασίλη,

  Στην τοποθέτηση μας στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου είχαμε ευχηθεί να μην χρειαστεί να επανέλθουμε. Από τότε όμως μεσολάβησε ένας οδυνηρός υποβιβασμός, μια τρομερή εσωστρέφεια, ένα επικοινωνιακό σόου με θέμα τις διοικητικές εξελίξεις, ένα τεράστιο χάσμα μεταξύ κόσμου και ομάδας και τέλος μια αποψίλωση του αγωνιστικού τμήματος.

  Το αν σε θεωρούμε ικανό , άξιο και επιθυμητό να βρίσκεσαι στο τιμόνι της ομάδας στο έχουμε εκφράσει με τρόπο ξεκάθαρο μέσα από τα συνθήματα μας , τα πανιά μας και τις λινάτσες μας. Ωστόσο από την στιγμή που δεν έχει επιτευχθεί η πολυπόθητη αλλαγή στο διοικητικό καθεστώς της ομάδας και οι δρόμοι μας δεν λένε να χωρίσουν, το χρέος για όσα συμβαίνουν σε βαραίνει και είσαι έκθετος στον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα.

  Η μπάλα παίζεται ακόμα στο γήπεδο σου και είσαι ο μοναδικός υπεύθυνος για όσα βιώνουμε τον τελευταίο καιρό.

  Το καλοκαίρι που διανύουμε είναι η τελευταία σου ευκαιρία να σώσεις την παρτίδα και να βγάλεις την ομάδα από τον βούρκο που εσύ την έριξες.

  Ο χρόνος στερεύει και η υπομονή μας έχει στερέψει προ πολλού…

  Στο επόμενο χρονικό διάστημα ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ από εσένα την ανακοίνωση που υποσχέθηκες, η οποία θα ενημερώνει τον κόσμο για όσα συνέβησαν μέχρι τώρα, καθώς και για το ποιο είναι το μέλλον της ομάδας

  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ να δούμε την στελέχωση του αγωνιστικού τμήματος μέσω ανακοινώσεων

  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ να δούμε τους καρπούς της ατελείωτης δουλειάς που ( όπως ισχυρίζεσαι) έχεις κάνει τόσο καιρό στο παρασκήνιο

  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ επιτέλους λίγη εξωστρέφεια και κάποιες δράσεις που θα θερμάνουν τις σχέσεις της ομάδας με την πόλη και τον κόσμο της.

  Τα ψέματα τελείωσαν Παναγιώτη Χριστοβασίλη και αυτή είναι η τελευταία σου ευκαιρία να βάλεις ένα τέλος στην “γαμημένη μιζέρια”.

  Αν η έναρξη της καινούργιας αγωνιστικής περιόδου δεν βρει τον ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ κατάλληλα προετοιμασμένο και στελεχωμένο για την μάχη της ανόδου, θα μας βρεις ολοκληρωτικά εναντίον σου.

  Από την πλευρά μας καλούμε τον κόσμο να πλαισιώσει τις δράσεις του συνδέσμου και να μείνει ενεργός και μαχητικός στις εξελίξεις.

  Από την στιγμή που οι χειρισμοί της διοίκησης μας έχουν εξισώσει σε επίπεδο οργανωτικό και αγωνιστικό με τα χωριά της Β ( και της Γ) εθνικής , η έμπρακτη στήριξη στην ομάδα και η μαζική συμμετοχή στο οργανωμένο κομμάτι της κερκίδας, είναι τα μοναδικά στοιχεία που μπορούν να δείξουν σε όλους σε ποια κατηγορία πραγματικά ανήκει ο ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.

  ΥΓ. Οι δανεικοί/ τουρίστες του γαύρου (τόσο του νότου όσο και του βορρά ) καθώς και οι φυτευτοί μαθητευόμενοι μάγοι/ προπονητές είναι ΑΚΡΩΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ. Να μην γίνει και αυτό το λάθος…»

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ