Σάββατο 20.07.2024
More

  Σε άριστο κλίμα και σε γεμάτο γήπεδο οι τελικοί αγοριών – κοριτσιών

  Το 4ο Λύκειο στις μαθήτριες και το Πρότυπο Λύκειο της Ζωσιμαίας στα αγόρια, κατέκτησαν τα κύπελλα

  Ασφυκτικά γεμάτο με ωραίο παλμό, όμορφα συνθήματα, αλλά και πάθος για τη νίκη, ήταν το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων, το πρωί της Δευτέρας, στους δυο τελικούς αγώνες του Σχολικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Λυκείων, Αγοριών και Κοριτσιών.

  Περίπου 400 μαθητές, από το 4ο Λύκειο Ιωαννίνων, το Πρότυπο Λύκειο της Ζωσιμαίας και το 7ο Λύκειο, παρακολούθησαν τους δυο τελικούς αγώνες, οι οποίοι διεξήχθησαν σε άριστο κλίμα χάρη στην άρτια οργάνωση της Οργανωτικής επιτροπής ΟΕΣΑΔ Ιωαννίνων, της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, των διευθυντών και καθηγητών των Λυκείων που συμμετείχαν στους αγώνες, της Επιτροπής Λειτουργίας του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου και φυσικά χάρη στους μαθητές και τις μαθήτριες.

  Για την ιστορία να αναφέρουμε πως τον τελικό του Σχολικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ των κοριτσιών, κατέκτησαν οι μαθήτριες του 4ου Λυκείου, ενώ τον αντίστοιχο αγώνα των αγοριών, οι μαθητές του Πρότυπου Λυκείου της Ζωσιμαίας Σχολής.

  Παράλληλα, με κοινή ανακοίνωσή τους, η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων, οι μαθητές/ τριες του 4ου ΓΕΛ «Ακαδημία» και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων συγχαίρουν θερμά την ομάδα μπάσκετ κοριτσιών του σχολείου καθώς και την ομάδα του Πρότυπου Λυκείου Ζωσιμαίας Σχολής για τον εξαιρετικό μεταξύ τους αγώνα, στο πλαίσιο των τελικών της Α’ Φάσης Πανελλήνιων Αγώνων Ομαδικών Αθλημάτων, ο οποίος ανέδειξε νικήτρια την ομάδα του 4ου Λυκείου.

  «Τον τελικό, που διεξήχθη στο Νέο Κλειστό, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αρκετοί μαθητές/τριες, οι οποίοι δημιούργησαν μια ωραία ατμόσφαιρα ενισχύοντας, μέσα σε αθλητικά πλαίσια, τις προσπάθειες των συμμαθητριών τους. Συγχαίρουμε επίσης και ευχαριστούμε πολύ την οργανωτική επιτροπή ΟΕΣΑΔ Ιωαννίνων για την άψογη διοργάνωση των αγώνων. Ευχόμαστε στην ομάδα μας καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες στους αγώνες που ακολουθούν.

  Την ομάδα του 4 ου ΓΕΛ «Ακαδημία» αποτελούσαν οι μαθήτριες: Κωνσταντάρα Αναστασία, Κανελλοπούλου Θάλεια, Ζορκάδη Μαρία, Μπάτζιου Χρυσάνθη, Λασκαράκη Άρτεμις, Γιωτάκη Κρυσταλλία, Λούπα Ιωάννα, Σεμίνη Μάργκαρετ», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

   

   

  Βασίλης Λούπας

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ