Πέμπτη 30.05.2024
More

  Σε δεύτερη μοίρα οι αγώνες για τον ΠΑΣ

  Κάτι από «αγγαρεία»» θυμίζουν οι προπονήσεις των τελευταίων ημερών στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κάτι απόλυτα φυσιολογικό βέβαια, αν σκεφτεί κάποιος, ότι ο στόχος της παραμονής χάθηκε ήδη και πως το μέλλον της ομάδας σε όλα τα επίπεδα είναι άδηλο…

  Οι διοικητικές εξελίξεις που αναμένονται χωρίς κανείς να είναι σίγουρος για την τροπή που θα έχουν, δεν μπορεί παρά να επηρεάζουν το σύνολο των εξελίξεων γύρω από το ποδοσφαιρικό τμήμα με τον Μιχ. Γρηγορίου και τους συνεργάτες του να προσπαθούν να κρατήσουν τους παίκτες όσο πιο συγκεντρωμένους γίνεται στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

  Το παιχνίδι της Κυριακής (15.00) στις Σέρρες είναι ο πρώτος από τους τρεις τελευταίους σταθμούς για τον ΠΑΣ στη Σούπερ Λίγκα και στη χθεσινή προπόνηση ο κ. Γρηγορίου είδε όλους τους παίκτες να είναι παρόντες με τους Ροζάλες και Τσαούση πάντως να κάνουν ατομικό πρόγραμμα.

  Ο Ροζάλες αναμένεται πάντως να είναι στην αποστολή για το κυριακάτικο παιχνίδι, κάτι που μάλλον δε θα ισχύσει και για τον Τσαούση.

  Σφυρίζει ο Γκορτσίλας

  Διαιτητής της αναμέτρησης στις Σέρρες ορίστηκε ο Γκορτσίλας του συνδέσμου Μακεδονίας ο οποίος ήταν ο διαιτητής του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο με τους γηπεδούχους να κερδίζουν με 3-2 τον ΠΑΣ που είχε πάντως έντονα παράπονα από τη διαιτητική αντιμετώπιση.

  Βοηθοί του θα είναι οι Αχιλλέας Νίκζας (Λάρισας) και Νικόλαος Τοροσιάδης (Μακεδονίας). Τέταρτος θα είναι ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης (Δράμας).

  Στο VAR θα βρίσκεται ο Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) και AVAR ο Πέτρος Πάτρας (Μακεδονίας).

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ