Κυριακή 26.06.2022
More

  Στην ίδια τηλεοπτική στέγη ο ΠΑΣ

  Η Νova φαίνεται πως κάνει χρήση του όρου ανανέωσης της συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο

  Ένα σημαντικό μέτωπο που κάθε ομάδα φροντίζει να έχει κλείσει όσο νωρίτερα γίνεται, κάτι όμως που δεν το καταφέρνουν πάντα όλες οι ομάδες, φαίνεται πως κατάφερε να κλείσει ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

  Ο λόγος για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων για τους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος την επόμενη σεζόν, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως η Nova, που συνεργάζεται με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ενημέρωσε την ΠΑΕ, ότι προτίθεται να κάνει χρήση του όρου μονομερούς ανανέωσης της συνεργασίας για ένα ακόμη έτος. Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως από τον Μάιο κιόλας ένα δεκαήμερο μετά το τέλος της αγωνιστικής σεζόν, ο ΠΑΣ έχει ήδη βρει τηλεοπτική στέγη για το επόμενο πρωτάθλημα, χωρίς να γίνει γνωστό το οικονομικό αντίτιμο αν και θεωρείται, ότι θα είναι κοντά ή και λίγο πάνω από το αντίστοιχο ποσό της περσινής συμφωνίας.

  Το ενδεχόμενο βέβαια της κεντρικής διαχείρισης για όλες τις ομάδες της Σούπερ Λίγκα εξακολουθεί να βρίσκεται μόνο σε θεωρητικό επίπεδο, αφού ήδη ο Ολυμπιακός έχει οριστικοποιήσει τη συμφωνία του με την Cosmote, ενώ αντίστοιχα υπάρχουν πληροφορίες και για παρόμοιες συμφωνίες και άλλων ομάδων της κατηγορίας. Κατόπιν αυτών, είναι αυτονόητο, ότι κεντρική τηλεοπτική διαχείριση δε μπορεί να υπάρξει και έτσι κάθε ΠΑΕ θα αναζητήσει κατά μόνας το καλύτερο δυνατό συμβόλαιο. Ο ΠΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση, να είναι από τις εμπορικότερες ομάδες της κατηγορίας μετά τους Big – 5, και επί της ουσίας ουδέποτε αντιμετώπισε πρόβλημα εξεύρεσης τηλεοπτικής στέγης, εξασφαλίζοντας μάλιστα σημαντικά έσοδα, σε δύσκολες εποχές για τα οικονομικά της ομάδας.

  Δυσαρέσκεια για τη μη καταβολή από το «Στοίχημα»

  Οι ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκα στο μεταξύ εξέφρασαν, ατύπως προς το παρόν, μετά την τελευταία τους συνεδρίαση την έντονη δυσαρέσκεια προς την Πολιτεία για το γεγονός της καθυστέρησης και μη απόδοσης των οφειλόμενων από το στοίχημα, στη βάση των ποσοστών επί των κερδών κάθε παίκτη. Τα χρήματα αυτά θα έπρεπε να έχουν καταβληθεί εδώ και αρκετόν καιρό, πλην όμως αυτό δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής και οι ΠΑΕ προσανατολίζονται να απαιτήσουν την άμεση καταβολή των χρημάτων.

  Προηγούμενο άρθρο1ο Ιωάννειο Χορωδιακό Φεστιβάλ
  Επόμενο άρθροΤα του Καίσαρος…

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ