Τετάρτη 16.06.2021
More

  Στις 19 Μαΐου το παιχνίδι του ΠΑΣ με τον Απόλλωνα

  Την Τετάρτη 19 Μαΐου θα γίνει το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και στον Απόλλωνα.

  Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη για χθες, ωστόσο, αναβλήθηκε εξαιτίας των πέντε κρουσμάτων κορωνοϊού που ανιχνεύθηκαν σε παίκτες της ομάδας του ΠΑΣ.

  Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ την Πέμπτη:

  «Ανακοινώνεται ότι κατόπιν και σχετικής απάντησης της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. και του ΕΟΔΥ, ο αγώνας Car.gr ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Απόλλων Σμύρνης, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής ημέρας των Playouts του Πρωταθλήματος Super League Interwetten αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Car.gr ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

  Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων.

  Παράλληλα, βάσει όσων προβλέπονται, έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League.Ομοίως, κατ’ εφαρμογή των σχετικών άρθρων του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων, αναστέλλονται οι προπονήσεις της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ».

  Στη χτεσινή τηλεδιάσκεψη της διοργανώτριας αρχής αποφασίστηκε όπως ο αγώνας των δύο ομάδων να διεξαχθεί στις 19 Μαΐου.

  «Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη, το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε όπως ο αναβληθείς αγώνας ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης διεξαχθεί την Τετάρτη 19 Μαΐου 2021», αναφέρει η ανακοίνωση του συνεταιρισμού.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ