Σάββατο 18.09.2021
More

  Συνεχίζεται η πορεία του ΑΓΣΙ προς την κορυφή του ελληνικού στίβου

  Δυνατές συγκινήσεις και επιτυχίες για το τμήμα Στίβου του ΑΓΣΙ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών Κ18

  Δυνατές συγκινήσεις και επιτυχίες για το τμήμα Στίβου του ΑΓΣΙ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών Κ18  στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του  Βόλου που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο Γιαννιώτικος σύλλογος ήταν δεύτερος στην Γενική Βαθμολογία με 131 βαθμούς στο σύνολο, χάνοντας την πρώτη θέση για μόλις τρεις βαθμούς από το Κολλέγιο Αθηνών.

  Πιο αναλυτικά, την πρώτη ημέρα του Πρωταθλήματος ο ΑΓΣΙ είχε ένα χάλκινο μετάλλιο με την Χρυσούλα Ανδρούτσου στα 1500 μ. και πολλά καλά πλασάρισματα. Πέμπτη θέση για την ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100 μ. κοριτσιών, η οποία στις λεπτομέρειες έχασε την ευκαιρία να ανέβει στο βάθρο ενώ πραγματικά η πιο άτυχη στιγμή ήταν η ακύρωση της ομάδας αγοριών 4Χ100 μ., η οποία έως εκείνη τη στιγμή ήταν στη πρώτη. Πέμπτη θέση πήρε ο Γιώργος Τασούλας στα 1500 μ. μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα και μια πραγματική υπερπροσπάθεια, έκτος ήταν ο Άγγελος Αδαμίδης στα 400 μ., έβδομος ο Θανάσης Γιαννόπουλος στα 100 μ., όγδοος ο Δημήτρης Σιαπλαούρας στο άλμα επί κοντώ, 10ος ο Σιντόρης Μιχάλης στα 100 μ.,15η η Μάνη Μαρία στα 100 μ., ενώ στους πρωινούς προκριματικους έλαβαν μέρος ο Μήτταρης Αχιλλέας στο άλμα τριπλούν, η Γώγου Χρυσούλα στα 400 μ., η Χήτου Εύη στον ακοντισμό, η Τασιούλα Κατερίνα στο ύψος και η Σακαβίτση Θεοδώρα στα 100 μ. με εμπόδια.

  Την Κυριακή χρυσό μετάλλιο πήρε η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ400, των αγοριών με τους Κόκκα Παναγιώτη, Αδαμίδη Άγγελο, Σιωμο Γκίζα Βασίλη και Μαλάτο Θοδωρή.  Αργυρό μετάλλιο οι Μαλάτος Θοδωρής στα 400μ με εμπόδια και Ανδρούτσου Χρυσούλα στα 3000μ και χάλκινο μετάλλιο στα 800μ η Γώγου Χρυσούλα. Στην έβδομη θέση βρέθηκε η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ400μ των κοριτσιών με τις Γαλατά Μαρία, Βάσσιου Βικτώρια, Μπουμπογιάννη Έλλη και Κέγκου Ελένη, στην ένατη θέση η Ράπτη Ζωή στο άλμα σε μήκος, δέκατη η Μπουμπογιάννη Χρυσούλα στα 3000μ και στην 16η θέση ο Παγούνης Άγγελος στα 200μ.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ