Κυριακή 03.07.2022
More

  Την Παρασκευή οι εκλογές στην Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

  Δικαίωμα ψήφου έχουν 56 σωματεία

  Έφτασε η ώρα των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και στην Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, με τις ειδικές συνθήκες, που επιβάλλει η εποχή covid και για πρώτη φορά με ηλεκτρονική ψηφοφορία.

  Η διαδικασία γίνεται μεθαύριο Παρασκευή στις 14:00, στο πλαίσιο της εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης. Δικαίωμα ψήφου έχουν 56 σωματεία και, όπως είναι ξεκάθαρο από καιρό, το άθλημα θα οδηγηθεί σε μία ιστορική αλλαγή σελίδας σε διοικητικό επίπεδο.

  Από τη μια πλευρά γιατί ο σπουδαίος διεθνής αθλητής του πολύ κοντινού παρελθόντος Κώστας Παπαγεωργίου ετοιμάζεται ν’ αναλάβει τις τύχες του αθλήματος ως μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος κι από την άλλη γιατί αποχωρούν στελέχη με σταθερή διοικητική παρουσία εδώ και χρόνια, με πρώτο και κύριο τον απερχόμενο πρόεδρο Μανώλη Κολυμπάδη, που «σφράγισε» μία ολόκληρη εποχή από τον Μάρτιο του 1982 έως σήμερα.

  Ανανεώνεται συνεπώς, το 11μελές διοικητικό συμβούλιο και σύμφωνα με τον σχεδιασμό θα συγκροτηθεί σε σώμα το Σάββατο, μετά την πρώτη του συνεδρίαση. Εκεί θα συμπληρωθεί με έναν εκπρόσωπο των αθλητών, που θα είναι ο Παναγιώτης Γκιώνης, όπως έχει ανακοινώσει ο υποψήφιος πρόεδρος.

  Την ψήφο των σωματείων για το Δ.Σ. διεκδικούν 17 άτομα. Από τη διοίκηση αποχωρούν βάσει αθλητικού νόμου ο Γιώργος Παπαγεωργίου και ο Θόδωρος Ραιδεστινός λόγω ορίου ηλικίας κι αποχωρούν ακόμη ο Χριστάκης Κανάρης από την Καβάλα, η Αναστασία Κοκκίνου και ο επί σειρά ετών αντιπρόεδρος και νυν γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας Χρήστος Τριγωνάς από τη Θεσσαλονίκη.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ