Τρίτη 28.06.2022
More

  Το ΠΕΑΚΙ ευχαριστεί την πρόεδρο του ΣΕΦ για τις υδραυλικές μπασκέτες και τα καθίσματα

  Ευχαριστήριο μήνυμα προς την πρόεδρο του Σταδίου Ειρήνης Φιλίας απέστειλε η Επιτροπή Διοίκησης του Πανηπειρωτικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων για την παραχώρηση υδραυλικών μπασκετών και καθισμάτων

  Η Επιτροπή Διοίκησης του Πανηπειρωτικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων ευχαριστεί δημόσια τη Διοίκηση και προσωπικά την πρόεδρο του Σταδίου Ειρήνης Φιλίας, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, για την παραχώρηση υδραυλικών μπασκετών και καθισμάτων, τα οποία θα τοποθετηθούν άμεσα στις εγκαταστάσεις της Λιμνοπούλας συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη συνολικότερη αναβάθμισή τους.

  «Από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων μας η συνεργασία μεταξύ των διοικήσεων των αθλητικών εγκαταστάσεων που υπάγονται στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού είναι πολυεπίπεδη με στόχο, μεταξύ άλλων, την αξιοποίηση όλου του διαθέσιμου εξοπλισμού και της τεχνογνωσίας με σεβασμό στα χρήματα που δαπανήθηκαν από τους έλληνες φορολογούμενους πολίτες. Σε αυτή την κατεύθυνση κινήθηκε και η παραχώρηση του εξοπλισμού από το ΣΕΦ με τον οποίο οι εγκαταστάσεις της Λιμνοπούλας αναβαθμίζονται αισθητά και είναι πλέον έτοιμες να υποδεχτούν διοργανώσεις και ομάδες του υψηλότερου επιπέδου. Ευχαριστώ προσωπικά, εκ μέρους της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, την πρόεδρο του ΣΕΦ για την συνεργασία», δήλωσε ο πρόεδρος της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ, Παντελής Κολόκας.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ