Τρίτη 31.01.2023
More

  Τρεις τελικοί και μετά προετοιμασία και μεταγραφές

  Στάικος και Χριστοβασίλης έχουν κάνει ήδη τον σχεδιασμό για τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα

  Με αρκετές απουσίες θα ταξιδέψει την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας το βράδυ του Σαββάτου. Οι απουσίες βέβαια είναι μόνιμος σύντροφος της ομάδας του ΠΑΣ και πέρυσι, αλλά ειδικά φέτος που δεν υπήρξε κάποια αγωνιστική που η ομάδα να είναι πλήρης.

  Έτσι έμαθαν όμως και η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες και έτσι θα συνεχίσουν να σχεδιάζουν και να αγωνίζονται, μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος. Μέχρι τη λήξη του α’ γύρου και τη διακοπή του πρωταθλήματος απομένουν ακόμη τρία παιχνίδια με τον ΠΑΣ να αντιμετωπίζει εκτός έδρας, διαδοχικά τους ΠΑΟΚ και Βόλο και να υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική του α’ γύρου τον Άρη.

  Όσους περισσότερους βαθμούς καταφέρει να συγκεντρώσει σε αυτά τα παιχνίδια, τόσο μεγαλύτερο κέρδος θα έχει για τη συνέχεια, ευελπιστώντας, ότι στη διακοπή και έπειτα με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου, θα μπορεί να υπολογίζει και σε παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα.

  Οι αναμετρήσεις βέβαια με τρεις ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη εξάδα δεν είναι από τις εύκολες, αλλά όπως αποδείχθηκε, καμία αναμέτρηση δεν είναι εύκολη και πως οι εκπλήξεις παραμονεύουν.

  «Πονάει» στη μεσαία γραμμή

  Για την αναμέτρηση της Τούμπας ο κ. Στάικος δε θα έχει στη διάθεσή του, τους τραυματίες Καραχάλιο, Κιάκο, Ριένστρα και Πριόρ. Ο Ζήσης Καραχάλιος ενέχεται να επιστρέψει και να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Βόλο, όμως Κιάκος και Ριένστρα υπολογίζονται πλέον μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

  Ενδέχεται ακόμη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ να μην αγωνιστεί ο Παναγ. Τζίμας που αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, αν και δεν είναι γνωστό αν υπάρχει κάποια συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων για κάτι τέτοιο.

  Ο Σούλης ανεβάζει ρυθμούς και είναι σε κατάσταση να αγωνιστεί, όμως ο Αθανασίου κερδίζει την εμπιστοσύνη του προπονητή του και θα αγωνιστεί και στο παιχνίδι της

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ