Παρασκευή 31.03.2023
More

  ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ Στόχος η άνοδος και του χρόνου!

  Νωρίς – νωρίς η διοικούσα επιτροπή του ΒΙΚΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, λίγα μόλις 24ωρα μετά την οριστικοποίηση της ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία ανδρών, έθεσε ως στόχο της νέας χρονιάς, την άνοδο στη Basket League!

  Σε ανακοίνωσή της η διοικούσα του ΒΙΚΟΥ ΠΑΣ αφού κάνει λόγο για πανάξια άνοδο που κέρδισε η ομάδα στα παρκέ των αγωνιστικών χώρων και όχι στα χαρτιά, τονίζει, πως αυτή, «… αποτελεί το επιστέγασμα

  των προσπαθειών που ξεκίνησαν πριν από τρία χρόνια με πίστη, όραμα και προγραμματισμό να φέρουμε την ομάδα μας εδώ που είναι σήμερα, κανόνας κάθε χρόνο την υπέρβαση και κατακτώντας ισάριθμα πρωταθλήματα, γεμίζοντας περηφάνια τους απανταχού Γιαννιώτες.

  Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους βοήθησαν, τους παίκτες, το προπονητικό τιμ, τους φροντιστές και γυμναστές μας, το ιατρικό τιμ, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, την Διοίκηση του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου της πόλης μας, τους χορηγούς μας που πίστεψαν και εμπιστεύτηκαν την προσπάθειά μας και τον υπέροχο κόσμο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που έδινε πάντα το παρών στους αγώνες μας. Η επόμενη αγωνιστική χρονιά θα είναι αδιαμφισβήτητα πρωτόγνωρη.

  Από την πλευρά της η Διοικούσα Επιτροπή θα κάνει ό,τι χρειαστεί έτσι ώστε η προσαρμογή στη νέα πραγματικότητα να είναι ομαλή. Η ευχή όλων μας είναι να περάσουμε αλώβητοι αυτή την πανδημία και του χρόνου τέτοια εποχή να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί ακόμη μια άνοδο!

  Συγχαρητήρια τόσο στην γυναικεία ομάδα του συλλόγου μας που θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Α1 Γυναικών, όσο και στο IBC για την άνοδο στην Β’ Εθνική αλλά και τον ΑΓΣΙ που θα συνεχίσει στην Γ´ Εθνική», καταλήγει η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ