Τρίτη 18.06.2024
More

  Βράβευση για την παρολυμπιονίκη Ανθή Λιάγκου

  Βραβεύτηκε για την μεγάλη της επιτυχία στους Παραολυμπιανκούς αγώνες του Τόκιο

  Περιφέρεια Ηπείρου, Δήμος Ιωαννιτών, Δήμος Τρικκαίων και οι ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ ΑΣΑΙ, βράβευσαν το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Ανατολής, την παραολυμπιονίκη στις ρίψεις με αμαξίδιο, Ανθή Λιάγκου για την 8η θέση που κατέκτησε στου Παραολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο.

  Εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Ηπείρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Οδυσσέας Πότσης, εξήρε το ήθος της Ανθής Λιάγκου και την προσπάθεια που καταβάλλει για ίσα δικαιώματα στη μετακίνηση. Δήλωσε δε πως η Περιφέρεια Ηπείρου είναι αρωγός στις προσπάθειες των Ατόμων ΜΕ Αναπηρία για ίσα δικαιώματα.

  Από την πλευρά του, ο Αντιδήμαρχος Ιωαννιτών, Αριστείδης Παππάς, εκπροσωπώντας τον Δήμο Ιωαννιτών, έδωσε έμφαση στις σε βάθος χρόνου παγκόσμιες αθλητικές διακρίσεις της Γιαννιώτισσας αθλήτριας, αποτελώντας πρότυπο για όλους τους αθλητές.

  Ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων, Γιώργος Λουλές, εκπροσωπώντας το Δήμο Τρικκαίων, τόνισε την ανάγκη όλοι μας να αντιληφθούμε πως τα Άτομα ΜΕ Αναπηρία έχουν ίσα δικαιώματα στην καθημερινότητα. Με τις αθλητικές τους διακρίσεις δε, δείχνουν το παράδειγμα προς όλους μας για συνεχή προσπάθεια.

  Ο Πρόεδρος των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, Ιωάννης Παΐλας, τόνισε την προσπάθεια του προπονητή της Ανθής Λιάγκου, Σταύρου Στραγάλη, που άοκνα εργάζεται και προσπαθεί να γυμνάσει και να εξελίξει τους αθλητές κατακτώντας σε βάθος χρόνου παγκόσμιες διακρίσεις. Με αυτό τον τρόπο δε, παροτρύνει και άλλους συμπολίτες μας να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

  Στα πλαίσια της βράβευσης, και προς τιμή της Ανθής Λιάγκου, οι αγωνιστικές ομάδες και οι ομάδες υποδομών ποδοσφαίρου γυναικών των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ και του ΘΕΩΝΗ – Α.Ο. Τρίκαλα, έδωσαν φιλικές αναμετρήσεις.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ