Σάββατο 13.07.2024
More

  Ξανθοπούλου για 7η σεζόν στον ΠΑΣ WBC

  Μετά την αρχηγό και διεθνή με την Εθνική Ελλάδος, Ντίνα Σαρηγιαννίδου, η Στέλλα Ξανθοπούλου διεκδικεί τον τίτλο της δεύτερης παίκτριας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με τις περισσότερες σεζόν στην ομάδα. Η Ξανθοπούλου συμφώνησε να συνεχίσει και τη νέα σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, την οποία θα φορέσει για 7η συνολικά χρονιά, σε δύο διαφορετικές περιόδους, με ένα διάλειμμα ενός έτους από την πρώτη φορά που ντύθηκε στα «μπλε» με την ομάδα να αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία.

  Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του ΠΑΣ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με την Ξανθοπούλου, σημειώνοντας πως «η Στέλλα έβαλε το δικό της ξεχωριστό λιθαράκι στην επίτευξη του στόχου που δεν ήταν άλλος από την 5η θέση, με την θέληση της, το πείσμα της κατάφερε να βοηθήσει παρά τις όλες αντιξοότητες». Η ίδια η αθλήτρια του ΠΑΣ σε δήλωσή της αναφέρει: «Για 7η χρονιά στο “σπίτι μου” τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Είμαι ευγνώμων που μετά από αυτή τη πετυχημένη χρονιά και έχοντας υπόψιν ότι έχουμε και την ευκαιρία να βρεθούμε στην Ευρώπη που θα είναι η επιβράβευση όλων αυτών των χρόνων της σκληρής δουλειάς και στήριξης που έχουμε από την διοίκηση και κυρίως από τον υπέροχο κόσμο μας που είναι στυλοβάτης και το πιο δυνατό «χαρτί» μας για αυτό που έπεται στην συνέχεια ήταν αδύνατo να φύγω. Εύχομαι μια χρονιά με πολλή υγεία επιτυχίες και ένα κατάμεστο γήπεδο να φωνάζει ΠΑΜΕ ΠΑΣ».

  Τις αμέσως επόμενες ημέρες μετά και την πρόσληψη του νέου προπονητή που είναι ο Στέφανος Πέρκος, αναμένονται οι ανακοινώσεις για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ τόσο με τις τρεις ξένες παίκτριες όσο και με Ελληνίδες που θα πλαισιώσουν τον υπάρχοντα κορμό με τις Σαρηγιαννίδου, Ξανθοπούλου και Δαμουλάκη, αλλά και τις νεαρές αθλήτριες που θα προωθηθούν από τα τμήματα υποδομής.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ