Κυριακή 26.05.2024
More

  Ξεκινά ο σχεδιασμός και βλέπουμε…

  Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αργά το απόγευμα της Δευτέρας σχετικά με το τέλος της συνεργασίας με τον Μιχ. Γρηγορίου και τους συνεργάτες του καθώς και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον κ. Γεωργουλόπουλο, εμπεριείχε και μία μεγάλη έκπληξη…

  Αυτή ήταν ακριβώς στην τελευταία φράση της ανακοίνωσης, όπου αναφέρεται πως παράλληλα με τις παραπάνω εξελίξεις, «… ήδη ξεκίνησε η αναζήτηση του επόμενου προπονητή, όπως και ο σχεδιασμός ενόψει της νέας χρονιάς».

  Με δεδομένη την ανακοίνωση – απόφαση της οικογένειας Χριστοβασίλη να αποχωρήσει από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, η εν λόγω αναφορά φάνηκε ως μία προαναγγελία παραμονής στην οικογένεια του ΠΑΣ, ώστε να ξεκινήσει η προσπάθεια άμεσης επανόδου στη Σούπερ Λίγκα.

  Από την άλλη, όμως, κύκλοι του περιβάλλοντος της οικογένειας Χριστοβασίλη, επισήμαναν από την πρώτη στιγμή πως η πρόθεσή τους να αποχωρήσουν από την ΠΑΕ ισχύει, αλλά μέχρι αυτό να γίνει πράξη, δε μπορούν να κάνουν κάτι άλλο πέρα από το να παραμείνουν στην ομάδα και να εργαστούν για την επόμενη ημέρα. Η στάση αυτή, αν και σε πολλούς φιλάθλους δε φαίνεται λογική, στην πραγματικότητα μόνον ως τέτοια μπορεί να εκληφθεί τη δεδομένη χρονική στιγμή.

  Η διάθεση της οικογένειας να πουλήσει τις μετοχές της και να αποχωρήσει από την ΠΑΕ δε μπορεί να γίνει διαφορετικά από έναν τρόπο. Την εμφάνιση ενός ενδιαφερόμενου επενδυτή που θα έρθει σε συμφωνία με την οικογένεια Χριστοβασίλη και θα αποκτήσει το πακέτο των μετοχών. Εάν αυτό δε συμβεί, παρά τη διάθεση της συντριπτικής πλειονότητας των φιλάθλων και όσων αγαπούν την ομάδα, άλλη διέξοδος δεν υπάρχει για τον κ. Χριστοβασίλη από το να παραμείνει στη θέση του και να εργαστεί για τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου.

  Η αποχώρηση της διοικητικής ηγεσίας του ΠΑΣ, χωρίς καν να υπάρχει εναλλακτική πρόταση ή διάδοχο σχήμα, φαντάζει ως ένα κακογραμμένο σενάριο που δεν υπάρχει περίπτωση να εφαρμοστεί, πολύ απλά γιατί καμία διοίκηση δεν πρόκειται να εγκαταλείψει ένα περιουσιακό της στοιχείο, χωρίς ανταλλάγματα. Αυτό άλλωστε ήταν κάτι που είχε αναφέρει στη συνέντευξη Τύπου ο κ. Χρισοτβασίλης, λέγοντας πως στο κακό σενάριο – που τελικά ήρθε – του υποβιβασμού της ομάδας η οικογένεια θα σχεδιάσει από την αρχή μία ομάδα με μοναδικό στόχο την άμεση επάνοδό της στη Σούπερ Λίγκα.

  Προετοιμασία με το μυαλό στις διακοπές

  Η ομάδα έχει μπροστά της δύο ακόμη παιχνίδια με την Κηφισιά το Σάββατο εκτός έδρας και με τον Βόλο εντός έδρας μετά το Πάσχα.

  Ο Γ. Γεωργουλόπουλος με τον βοηθό του Τάσο Ανθυμιάδη θα προσπαθήσουν στο μέτρο του εφικτού πάντα να προετοιμάσουν την ομάδα για τα δύο παιχνίδια έχοντας στο μυαλό τους πάντως να δώσουν ευκαιρίες σε παίκτες που δεν πήραν χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, αν και αυτό θα έπρεπε να έχει ήδη γίνει.

  Οι περισσότεροι παίκτες άλλωστε έχουν στο μυαλό τους τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής τους καριέρας και πως θα αποδεσμευτούν από τον ΠΑΣ, μετά από μία χρονιά βέβαια που υπήρξε τραγική και για τους ίδιους, βλέποντας να απομειώνεται η ποδοσφαιρική τους αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Εκτός από τον κ. Ανθυμιάδη, στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας θα είναι και ο Δημήτρης Χαρίσης, ως γυμναστής, ενώ ο μοναδικός που παραμένει στο πόστο του από το προηγούμενο επιτελείο, είναι ο γυμναστής τερματοφυλάκων Κων. Παγανιάς.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ