Τρίτη 05.03.2024
More

  17χρονη σκότωσε τη φίλη της με μαχαιριές στο λαιμό

  Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από καυγά με 17χρονη φίλη της, τη σκότωσε με πολλές μαχαιριές στον λαιμό, σε διαμέρισμα στο οποίο το θύμα φιλοξενούσε την ανήλικη.

  Την Αστυνομία ειδοποίησε ο πατέρας της 22χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 17χρονη, η οποία αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, έχει συλληφθεί. Τα κίνητρα της επίθεσης φαίνεται πως είναι λόγοι αντιζηλίας.

  «Η 17χρονη είχε εξάρσεις θυμού», λέει κάτοικος της περιοχής

  Κάτοικος της περιοχής μίλησε στο iefimerida για τη δολοφονία της 22χρονης στο Μαρούσι: «Η 17χρονη δράστις είχε εξάρσεις θυμού και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα Δεν είχε καθόλου καλή σχέση με τους γείτονες. Παράλληλα, αντιμετώπιζε θέματα στο σχολικό της περιβάλλον, ενώ έλειπε η γονική υποστήριξη».

  Με πολλαπλά τραύματα στο λαιμό το θύμα

  Οι δυο τους, φαίνεται να είχαν αναπτύξει μια στενή και έντονη σχέση το τελευταίο χρονικό διάστημα, ωστόσο ο καβγάς που είχαν μέσα στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου, ενώ απουσίαζαν οι γονείς της 17χρονης, σε συνάρτηση με τα ψυχολογικά προβλήματα που φέρεται να αντιμετωπίζει, είχαν ως αποτέλεσμα να σημειωθεί το στυγερό έγκλημα, με το θύμα να δέχεται απανωτά χτυπήματα με το μαχαίρι στο λαιμό.

  Συγγενής της 17χρονης αποκάλυψε την δολοφονία στο Μαρούσι

  Η δολοφονία της νεαρής κοπέλας αποκαλύφθηκε τελικά όταν συγγενικό πρόσωπο της 17χρονης, βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέματα επικοινώνησε με την Άμεση Δράση, με αποτέλεσμα να σπεύσουν στο σημείο Αστυνομικοί, όπου τελικά οδήγησαν την ανήλικη στην Ασφάλεια και συνελήφθη.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ