Πέμπτη 11.08.2022
More

  Άνδρας μπήκε στην αυλή σπιτιού και έκλεψε το… χαλάκι της εισόδου (βίντεο)

  Ένα βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που ανήρτησε κάτοικος του Ηρακλείου, προκαλεί ποικίλα σχόλια στο facebook

  Εκτός από τις κλοπές, τις ληστείες, τις διαρρήξεις φαίνεται ότι υπάρχουν και οι «ψιλικατζήδες» που ρισκάρουν να παραβιάσουν την ξένη ιδιοκτησία αποσπώντας κάτι απολύτως ευτελές.

  Ένα βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που ανήρτησε κάτοικος του Ηρακλείου, προκαλεί ποικίλα σχόλια στο facebook, καθώς δείχνει έναν νεαρό να εισβάλει στην αυλή του, και με λίγη διστακτικότητα αφού προφανώς εντοπίζει ότι ο χώρος φυλάσσεται και αφού έχει «σκανάρει» τον χώρο για να δει τι θα κάνει κοιτάζοντας την κεντρική είσοδο για δευτερόλεπτα, εν συνεχεία αποσπά ύστερα από περισυλλογή… το χαλάκι της εισόδου.

  Στη συνέχεια, σύμφωνα με το neakriti.gr, ο νεαρός τα χαρακτηριστικά του οποίου φαίνονται καθαρά στο βίντεο που έχει στα χέρια του ο κάτοχος του σπιτιού, αποχωρεί με τη λεία ανά χείρας και εξαφανίζεται μέσα στη νύχτα. Όλα αυτά συμβαίνουν στις 4 παρά 10 τα ξημερώματα της 28ης Ιουνίου και το βίντεο που δείχνει την περίεργη κλοπή ήδη έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού από τους διαδικτυακούς φίλους του παθόντος εντός και εκτός Κρήτης.

  Φυσικά, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που εκείνη την ώρα κοιμάται σπίτι του με την οικογένειά του λογικά θορυβήθηκε βλέποντας το πρωί τα πλάνα από την πρωτάκουστη κλοπή μπροστά από τα σκαλοπάτια της εισόδου της οικείας του.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  OAED

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ