Σάββατο 27.02.2021
More

  Ανέβασε ξανά πυρετό ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος

  Λίγες ημέρες μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

  Νέα περιπέτεια με την υγεία του αντιμετωπίζει και πάλι ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος, λίγες ημέρες αφότου εξήλθε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» μετά από «μάχη» με τον κορωνοϊό.

  Ο Αρχιεπίσκοπος χθες παρουσίασε δεκατική πυρετική κίνηση και κόπωση γεγονός που ανησύχησε τους οικείους και τους συνεργάτες του, οι οποίοι αμέσως επικοινώνησαν με τους θεράποντες γιατρούς του.

  Ιατρικό κλιμάκιο στο σπίτι του

  Σήμερα το πρωί ιατρικό κλιμάκιο επισκέφτηκε τον κ.κ. Αναστάσιο στην οικία του στο Ψυχικό προκειμένου να τον εξετάσει και να εκτιμήσει την πορεία της υγείας του Ιεράρχη, ο οποίος χρήζει ιδιαίτερης προσοχής λόγω και της προχωρημένης ηλικίας του, αφού είναι 91 ετών, αλλά και υποκείμενων προβλημάτων υγείας.

  Είχε νοσηλευτεί για 12 ημέρες

  Σημειώνεται ότι ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας είχε λάβει εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό την περασμένη Δευτέρα μετά από 12ημερη νοσηλεία στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας υπό την επίβλεψη της ομάδας της Καθηγήτριας, Αναστασίας Κοτανίδου.

  Σύμφωνα με το νέο ιατρικό ανακοινωθέν ο Αρχιεπίσκοπος είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό στις 11 Νοεμβρίου, ενώ μετά το εξιτήριό του είχε λάβει οδηγίες από τους θεράποντες ιατρούς του να παραμείνει σε κατ΄ οίκον καραντίνα τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες οδηγίες και την αναγκαία θεραπευτική αγωγή.

  Ο κ.κ. Αναστάσιος, μάλιστα, σε μήνυμά του, εξερχόμενος του νοσοκομείου, είχε δοξάσει το Θεό για την εξέλιξη της σοβαρής αυτής δοκιμασίας και είχε εκφράσει την ευγνωμοσύνη του προς τους γιατρούς και τους νοσηλευτές της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ