Κυριακή 21.04.2024
More

  Ανέβηκε σε οροφή αυτοκινήτου στην Παραλιακή και έκανε car surfing

  Τι δηλώνει ο οδηγός του αυτοκινήτου στην Παραλιακή

  Viral έγινε ένα νέο βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok και δείχνει ένα νεαρό άτομο να βρίσκεται πάνω σε οροφή αυτοκινήτου στη λεωφόρο Ποσειδώνος, την ώρα που βρίσκεται εν κινήσει, στην Παραλιακή.

  Στο βίντεο φαίνεται το αυτοκίνητο να κινείται στη μεσαία λωρίδα της Λεωφόρου Ποσειδώνος και πάνω του να είναι ένας νεαρός, ο οποίος έχει ανοίξει τα χέρια του και κρατιέται από τις δύο μπροστινές πόρτες, κάνοντας το λεγόμενο car surfing.

  Φαίνεται μάλιστα να εξέχουν τα πόδια του δεξιά και αριστερά της αεροτομής και μ’ αυτόν τον τρόπο στηρίζεται πάνω στο αυτοκίνητο όσο αυτό συνεχίζει την πορεία του.

  Ο οδηγός του αυτοκινήτου στην Παραλιακή μίλησε στην εκπομπή Live News και δήλωσε ότι το άτομο στην οροφή του οχήματός του, ήταν ένας παντελώς άγνωστος και πως αιφνιδίασε και τον ίδιο.

  «Βγήκε από ένα αμάξι και πήδηξε πάνω στο δικό μας. Ένας τρελός, ένα παλικάρι δεν μπορούσαμε να κάνουμε εκείνη την ώρα στάση» συνέχισε ο οδηγός του αυτοκινήτου, προσθέτοντας: «Πηγαίναμε σιγά για να πάω δίπλα να παρκάρω, να τον σταματήσω. Δεν το ξέραμε το παλικάρι. Μετά τον κατέβασα δίπλα και παίξαμε όλοι σφαλιάρες. Τα βρήκαμε μετά το παλικάρι».

  Το car surfing, σαν challenge, είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο στο εξωτερικό, με αρκετούς ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους για τις προβολές.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ