Πέμπτη 21.10.2021
More

  Απίστευτη ταλαιπωρία έζησαν Έλληνες στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών

  Μεγάλη ταλαιπωρία περίμενε Έλληνες που ζουν στο Λονδίνο και περίμεναν υπομονετικά την ώρα του επαναπατρισμού τους λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

  Χθες βρέθηκε πτήση για επιστροφή στη χώρα μας μέσω Βρυξελλών. Όταν έφτασαν όμως στο αεροδρόμιο όπου θα έπρεπε να περάσουν τη νύχτα τους, διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε χώρος φιλοξενίας αλλά ράντζα τοποθετημένα στους χώρους αναμονής, χωρίς φύλαξη όπως καταγγέλλουν. Μάλιστα όπως επισημαίνουν δεν είχαν την απαραίτητη ενημέρωση από τους αρμόδιους.

  Βίντεο με τα ράντζα στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών

  Όπως λέει στο iefimerida.gr η Χριστίνα Κασσίμη η νύχτα ήταν δύσκολη καθώς ακόμα και άστεγοι της περιοχής που κοιμούνται στο αεροδρόμιο έβριζαν τους Έλληνες ταξιδιώτες. Αυτή την ώρα οι ταξιδιώτες από το Λονδίνο βρίσκονται στο αεροδρόμιο και περιμένουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα.

  Παράλληλα, μια ακόμη εκ των ταξιδιωτών, η Αντωνη Φωτεινή περιέγραψε και εκείνη τις συνθήκες που πέρασαν τουλάχιστον 50 Ελληνες στον 4ο όροφο του αεροδρομίου. Όπως λέει η ίδια, επιστρέφει στην Ελλάδα καθώς μετά το κλείσιμο των επιχειρήσεων έμεινε χωρίς δουλειά, όπως αρκετοί εργαζόμενοι στο Λονδίνο.

  «Ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά, δεν υπήρχε καμία ασφάλεια στο χώρο. Μπορώ να πω ότι βιώσαμε κάτι πάρα πολύ τραγικό», δηλώνει η ίδια.

   

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ