Πέμπτη 30.05.2024
More

  Αποσπάσεις εκπαιδευτικών -Οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας -Οι εγκύκλιοι

  Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να υποβάλουν αίτηση από τις 8 έως τις 17 Απριλίου, στις 15.00.

  Ο χρόνος απόσπασης δεν προσμετράται ως χρόνος υπηρέτησης σε οργανική θέση, επομένως κατά το χρόνο αυτό δεν θεμελιώνεται δικαίωμα μετάθεσης

  Εκδόθηκαν οι εγκύκλιοι αποσπάσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε φορείς και από ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία, για το σχολικό έτος 2024-25.

  Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να υποβάλουν αίτηση από τις 8 έως τις 17 Απριλίου, στις 15.00. Υπενθυμίζεται ότι ο χρόνος απόσπασης δεν προσμετράται ως χρόνος υπηρέτησης σε οργανική θέση, επομένως κατά το χρόνο αυτό δεν θεμελιώνεται δικαίωμα μετάθεσης.

  Επιπλέον, οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να γνωρίζουν ότι για την υποβολή ερωτημάτων ως προς την εγκύκλιο αποσπάσεων, θα πρέπει να απευθύνονται αποκλειστικά στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όπου ανήκουν οργανικά.

  Τέλος, οι αρμόδιες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης παρακαλούνται να μην αποστέλουν ερωτήματα, τα οποία απαντώνται ευθέως από τις εγκυκλίους.

  Δείτε εδώ την εγκύκλιο αποσπάσεων σε φορείς.

  Δείτε εδώ την εγκύκλιο αποσπάσεων σε ΠΥΣΠΕ-ΠΥΣΔΕ (Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης).

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ