Τετάρτη 07.12.2022
More

  Χαλκίδα: Αδέσποτος σκύλος επιτέθηκε σε γυναίκα και στο κατοικίδιό της

  Τους «έσωσαν» περαστικοί που έσπευσαν να απομακρύνουν τον σκύλο

  Πανικός επικράτησε το μεσημέρι του Σαββάτου 24-09 στο κέντρο της Χαλκίδας, όταν ένας αδέσποτος σκύλος επιτέθηκε σε άλλο σκύλο και την ιδιοκτήτρια του.

  Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, λίγο μετά τις 13.30 το μεσημέρι, και ενώ η ιδιοκτήτρια με τον σκύλο της περπατούσαν στην πλατεία Αγοράς, δέχθηκαν ξαφνική επίθεση από τον σκύλο της φωτογραφίας.

  Συγκεκριμένα το μεγαλόσωμο ζώο επιτέθηκε στο κατοικίδιο, ενώ μάλιστα το είχε δαγκώσει από τον λαιμό προσπαθόντας να το πνίξει, η ιδιοκτήτρια σοκαρισμένη προσπαθούσε να απεγκλωβίσει το κατοικίδιο της, ενώ μάλιστα περαστικοί έσπευσαν να απομακρύνουν τον σκύλο.

  Ενώ κατάφεραν μετά από αρκετή ώρα να το απομακρύνουν, ένας δεύτερος γύρος ξεκίνησε, όταν ο σκύλος πλησίασε ξανά και επιτέθηκε στην ιδιοκτήτρια την ώρα που εκείνη προσπαθούσε να μπει μέσα στο αυτοκίνητό της.

  Οι παρευρισκόμενοι πάλι προσπάθησαν να απομακρύνουν τον αδέσποτο σκύλο, όταν τελικά η γυναίκα αποχώρησε από το σημείο.

  Την ίδια ώρα αρκετοί είναι οι κάτοικοι της περιοχής -χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης- οι οποίοι σε αναρτήσεις τους αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος σκύλος είχε εντοπιστεί να περιφέρεται σε σημεία της πόλης, ενώ μάλιστα φορούσε και περιλαίμιο.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ