Τρίτη 16.08.2022
More

  Χαρδαλιάς: Καμία συναυλία με περισσότερα από 100 άτομα καθιστά σε ανοιχτό χώρο

  Η αντίδραση του υφυπουργού σε καταγγελίες για συναυλία στην Ηλεία 

  Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς αντέδρασε μετά από καταγγελίες κατοίκων στην Ηλεία για προγραμματισμένη συναυλία, όπου αναμένεται μεγάλη συρροή κόσμου.

  Μετά από τις καταγγελίες των κάτοικων της Ηλείας για συναυλία δημοφιλούς τραγουδιστή στην Κουρούτα, ο Νίκος Χαρδαλιάς μίλησε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», διαμηνύοντας πως δεν θα επιτραπεί καμία συναυλία, πάρτι ή συγκέντρωση με περισσότερα από 100 άτομα, οπουδήποτε στη χώρα.

  «Καμία συναυλία ή πάρτι ή συνάντηση δεν θα γίνει οπουδήποτε στη χώρα με πάνω από 100 άτομα σε ανοιχτό χώρο ή 50 σε κλειστό χώρο, όλα καθιστά, με μάσκες και σε απόσταση 2 μέτρων η μια καρεκλά από την άλλη.»

  Σύμφωνα με την εφημερίδα αρκετοί κάτοικοι επικοινώνησαν με την αστυνομία θέτοντας ερωτήματα για προγραμματισμένη συναυλία γνωστού τραγουδιστή σε ιππικό όμιλο της Κουρούτας, η οποία θα ξεκινήσει στις 10 το βράδυ. Από την ΕΛ.ΑΣ έλαβαν την απάντηση πως αξιωματικοί θα βρίσκονται στο σημείο προκειμένου να διαπιστωθεί αν θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ως προς το όριο των παριστάμενων, τις μάσκες και τις αποστάσεις.

  Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες της εφημερίδας, η συναυλία είναι “sold out” και αναμένεται να δώσουν το παρών πολλοί φανς του τραγουδιστή. «Δύο δρόμοι που οδηγούν στον Ιππικό Ομιλο έχουν αποκλειστεί από ομάδες σεκιούριτι και οι πελάτες έχουν ειδοποιηθεί να βρίσκονται στον χώρο στις 11.30 το βράδυ», σημειώνεται.

  Χθες, στον ίδιο χώρο ήταν προγραμματισμένη άλλη συναυλία αλλά τελικά η εκδήλωση ακυρώθηκε.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  OAED

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ