Σάββατο 24.07.2021
More

  Δεν θα γίνει η πορεία για το Πολυτεχνείο-Κατά μόνας θα καταθέσουν στεφάνια τα κόμματα

  Και ο Νίκος Χαρδαλιάς έκανε γνωστό πως δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος η πορεία και οι εορτασμοί για το Πολυτεχνείο.

  Μετά τον Στέλιο Πέτσα, τον Μιχάλη Χρυσοΐδη και ο Νίκος Χαρδαλιάς έκανε γνωστό πως λόγω των νέων αυστηρών μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς των κρουσμάτων του κορωνοϊού δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος η πορεία και οι εορτασμοί για το Πολυτεχνείο.

  Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τα μέτρα για τον κορωνοϊό ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς διευκρίνισε «Το 2020 δεν γιορτάσαμε 25η Μαρτίου, Πάσχα, 28η Οκτωβρίου, παρότι δεν υπήρχε γενικό lockdown, το ίδιο θα ισχύσει και με την επέτειο του Πολυτεχνείου. Η επέτειος θα τιμηθεί με κατάθεση στεφάνων κατά μόνας από τα κόμματα»

  Χρυσοχοΐδης: Φέτος δεν θα γίνει η πορεία του Πολυτεχνείου

  Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε πως λόγω των έκτακτων μέτρων για τον κορωνοϊό δεν θα πραγματοποιηθούν στις 17 Νοεμβρίου η πορεία και οι εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο.

  Ο κ. Χρυσοχοΐδης, σε δηλώσεις του μετά από σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για την εφαρμογή των μέτρων και τους σχετικούς ελέγχους την περίοδο του πανεθνικού lockdown, τόνισε αναφερόμενος στις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο: «Το 2020 δεν γιορτάσαμε την 25η Μαρτίου, την 28η Οκτωβρίου, δεν γιορτάσαμε μαζί το Πάσχα, δεν γιορτάσαμε τίποτα από αυτά που μας ενώνουν. Άρα, λοιπόν, το ίδιο θα συμβεί και με το Πολυτεχνείο. Νομίζω είναι μια ευκαιρία να γίνει μια πλατιά συζήτηση, με σεβασμό και κατάνυξη στη μνήμη των νεκρών του Πολυτεχνείου, να του αποδώσουμε το νόημα που πρέπει και όταν πια θα ανοίξει η χώρα, όταν θα κλείσει αυτή η περιπέτεια, είμαστε εδώ και πάλι, όλοι μαζί, να γιορτάσουμε όλες αυτές τις μεγάλες γιορτές που μας ενώνουν».

  Πέτσας: Δεν νοείται να γίνει η πορεία του Πολυτεχνείου εν μέσω lockdown

  Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας σημείωσε ότι από τη στιγμή που υπάρχει lockdown δεν νοείται να γίνει καμία πορεία, συμπεριλαμβανομένης και της πορείας για το Πολυτεχνείο στις 17 Νοεμβρίου.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ