Τετάρτη 29.05.2024
More

  Διοικητής Νοσοκομείου Παίδων: Ουδέποτε χορηγήθηκε κεταμίνη από τους γιατρούς στη Τζωρτζίνα

  Αυτή την ώρα, ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών, απολογείται η Ρούλα Πισπιρίγκου

  Ο Εμμανουήλ Παπασάββας, διοικητής του νοσοκομείου Παίδων, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι ουδέποτε οι γιατροί χορήγησαν κεταμίνη στη μικρή Τζωρτζίνα, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της.

  Ο διοικητής του νοσοκομείου, στο οποίο νοσηλεύτηκε η άτυχη 9χρονη κόρη της Ρούλας Πισπιρίγκου, ξεκαθάρισε στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ότι η συγκεκριμένη ουσία, η οποία εξετάζεται αν οδηγήσε στον θάνατο της Τζωρτζίνας, δεν χορηγήθηκε ούτε αυτούσια ούτε συστατικό της.

  Απολογείται η Ρούλα Πισπιρίγκου

  Αυτή την ώρα, ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών, απολογείται η Ρούλα Πισπιρίγκου, για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας.

  Η 33χρονη σε συνεργασία με τους συνηγόρους της, Κ. Ζάρδα και Ο. Παπαδόπουλο, έχει συντάξει ένα πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα με τους βασικούς υπερασπιστικούς ισχυρισμούς της και στη συνέχεια θα απαντήσει στις ερωτήσεις της ανακρίτριας. Η κατηγορούμενη έφτασε στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων λίγο πριν τις 12:00 κάτω από έντονες αποδοκιμασίες.

  Επίσης, νέος κύκλος ερευνών ξεκινά για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα.

  Με εντολή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σ. Παπαγεωργακοπούλου οι σχετικές δικογραφίες περνούν στα χέρια δύο εισαγγελέων.

  Η εντολή μάλιστα είναι σαφής. Η έρευνα θα πρέπει να ολοκληρωθεί τάχιστα προκειμένου να χυθεί άπλετο φως και στις δύο αυτές υποθέσεις οι οποίες είχαν τεθεί στο αρχείο.

  Έτσι, με βάση τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει, θα μπουν στο «μικροσκόπιο» οι ακριβείς συνθήκες που έφυγαν από τη ζωή τόσο η Μαλένα όσο και η Ίριδα, μέσα διάστημα 20 μηνών.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ