Πέμπτη 11.08.2022
More

  Δολοφονία Γαρυφαλλιάς: Σοκ προκαλούν τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης

  Την έδειρε, την έσυρε και την πέταξε στη θάλασσα

  Καταπέλτης για τον 30χρονος  είναι η έκθεση του ιατροδικαστή για τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο καθώς διαπιστώθηκε ότι την χτύπησε, στη συνέχεια την έσυρε στα βράχια και όταν την έσπρωξε στη θάλασσα ήταν ακόμα ζωντανή.

  Τα πρώτα στοιχεία που ανακοίνωσε ο ιατροδικαστής που διεξήγαγε νεκροψία στη σορό της άτυχης κοπέλας καταγράφουν συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε η Γαρυφαλλιά.

  Η  σορός της Γαρυφαλλιάς έφερε κακώσεις στο κεφάλι που προκλήθηκαν από χτυπήματα του 30χρονου. Παράλληλα, το σώμα της είχε και εκδορές, στοιχειό που κάνει τον ιατροδικαστή να μιλά για σύρσιμό της από τον δολοφόνο της. Επιβεβαιώθηκε, τέλος, για μια ακόμη φορά ότι η άτυχη 26χρονη είχε τις αισθήσεις της, όταν την  έσπρωξε στη θάλασσα και ο θάνατός της προήλθε από πνιγμό.

  Κατά πληροφορίες ο ιατροδικαστής έχει ενημερώσει τον εισαγγελέα για τα ευρήματά του αυτά καθώς είναι σε εξέλιξη η απολογία του 30χρονου.

  Η τελική έκθεση του ιατροδικαστή θα παραδοθεί στον εισαγγελέα, αφού εκδοθούν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

  Sourcein.gr

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  OAED

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ