Τετάρτη 29.06.2022
More

  Έφοδος και συλλήψεις σε δύο χασισοφυτείες – Έζησαν αυτό που φοβόντουσαν από την πρώτη στιγμή

  Στον εντοπισμό δύο φυτειών δενδρυλλίων κάνναβης, την κατάσχεση 57 δενδρυλλίων και τη σύλληψη δύο Ελλήνων προχώρησαν αστυνομικοί 

  Η επιχείρηση έγινε στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, ενώ σε αυτή συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού και της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

  Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν, σε ορεινή περιοχή του Δήμου Φαιστού, δύο φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης αποτελούμενες συνολικά από πενήντα επτά δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2,5 μέτρων, τα οποία και εκριζώθηκαν.

  Εντός του χώρου της μίας εκ των δύο φυτειών και κατά τον χρόνο που εκτελούσαν καλλιεργητικές εργασίες εντοπίστηκαν δύο Έλληνες, οι οποίοι και συνελήφθησαν και σε έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα. Επιπλέον, κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο διευκόλυνσης τέλεσης παράνομων δραστηριοτήτων

  Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

   

   

  Sourcenewsit.gr

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ