Δευτέρα 08.03.2021
More

  «Έφυγε» από τη ζωή ο γιατρός Ανδρέας Φικιώρης

  Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

  Νεκρός στο σπίτι του στο Μετόχι βρέθηκε το Σάββατο ο γιατρός Ανδρέας Φικιώρης που έγινε γνωστός μέσω τηλεοπτικών εκπομπών

  Ο Ανδρέας Φικιώρης ήταν 72 ετών και έπασχε από καρδιολογικά προβλήματα. Σημειώνεται ότι είχε την ειδικότητα του αναισθησιολόγου και είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό με το παρατσούκλι «Δρ Όζον».

  Η ανακοίνωση του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεγάλα Πεύκα Κερατέας όπως δημοσιεύτηκε στην τοπική διαδικτυακή εφημερίδα Lavriaki.gr:

  «Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου συγκλονισμένο και με μεγάλη λύπη ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής Λαυρεωτικής ότι το εξέχον μέλος του και διακεκριμένος ιατρός Αντρέας Φικιώρης απεβίωσε την 12/12/2020 στην οικία του στο Μετόχι σε ηλικία 72 ετών.

  Είμαστε όλοι πολύ συγκλονισμένοι από την αιφνίδια και πρόωρη απώλεια του φίλου και γείτονά μας. Ο Αντρέας ήταν ο άνθρωπος που με πάθος και αγάπη για ό,τι έκανε άφηνε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του σε κάθε του πέρασμα. Χρωμάτιζε με ζωντανά και ανεξίτηλα χρώματα κάθε συναναστροφή όσο σύντομη και αν ήταν.

  Αγάπησε με πάθος την οικογένειά του, τη δουλειά του και τον τόπο μας. Πρόσφερε όλο του το είναι και στους τρεις.

  Θα λείψει σε όλους μας η καθαρή και δυνατή φωνή του, τα αγνά και γενναιόδωρα συναισθήματα του και το πλατύ χαμόγελό του.

  Η κηδεία του θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Αντί στεφάνων το Διοικητικό Συμβούλιο θα προβεί σε δωρεά χρημάτων σε κοινωφελές ίδρυμα της επιλογής των οικείων του».

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ