Δευτέρα 24.06.2024
More

  Εγγραφές μέσω ΕΣΠΑ σε Δημοτικούς Παιδικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς & ΚΔΑΠ μεΑ

  Από Πέμπτη 31 Αυγούστου και ώρες από 08:30 π.μ. έως και 14:30 μ.μ., η κατάθεση των voucher

  Ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» καλεί τους ωφελούμενους – κατόχους voucher που επιθυμούν να εγγράψουν τα τέκνα τους στους Παιδικούς – Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Ιωαννιτών, να προσέλθουν για την κατάθεση του voucher από Δευτέρα 28 Αυγούστου έως και Τετάρτη 30 Αυγούστου και ώρες από 07:30 π.μ. έως και 15:00 μ.μ. στον 2ο Παιδικό Σταθμό στην Πλατεία Πάργης.

  Από Πέμπτη 31 Αυγούστου και ώρες από 08:30 π.μ. έως και 14:30 μ.μ., η κατάθεση των voucher από τους ωφελούμενους θα συνεχιστεί στην Διεύθυνση των Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών,  Αβέρωφ 6,  2ος Όροφος.

  Σχετικά με τους ωφελούμενους γονείς που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στο ΚΔΑΠμεΑ του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» η κατάθεση voucher για την εγγραφή θα πραγματοποιηθεί στο ΚΔΑΠμεΑ του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. Εθνικής Αντιστάσεως 6 (Περιοχή Καρδαμιτσίων) και ώρες από 9:00 π.μ έως και 16:00μ.μ.

  Για την διαδικασία εγγραφής οι ωφελούμενοι γονείς πρέπει να προσκομίσουν εκτυπωμένο το voucher καθώς και το Δελτίο της Αστυνομικής Ταυτότητας του ωφελούμενου και να γνωρίζουν τα κάτωθι:

  ΑΜΚΑ Παιδιού / ΑΜΚΑ Νομίμου Εκπροσώπου
  ΑΦΜ Αιτούντος
  Διεύθυνση Κατοικίας
  Τηλέφωνο
  Email
  Δ.Ο.Υ

  Η κατάθεση των voucher από τους ωφελούμενους για την εγγραφή βρεφών – νηπίων θα γίνει σύμφωνα με την σειρά προσέλευσης των ωφελούμενων.

  Τα αποτελέσματα των εγγραφών μέσω του Δήμου, θα ανακοινωθούν στις αρχές Σεπτεμβρίου, έπειτα από έλεγχο των αιτήσεων και θα αναρτηθούν στο site του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» (www.okpapa.gr)  και σε κάθε Παιδικό ή Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Ιωαννιτών.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ