Κυριακή 22.05.2022
More

  Εγκλωβισμένοι στην Αττική οδό: Κοιμούνται στο πάτωμα και στα τραπέζια ξενοδοχείου

  Απελπιστική η κατάσταση μετά το φιάσκο

  Την ώρα που οδηγοί παραμένουν εγκλωβισμένοι εδώ και 20 ώρες, οι εικόνες από ξενοδοχείου της Αττικής οδού συγκλονίζουν.

  Άνθρωποι κάθε ηλικίας φαίνονται να κοιμούνται στο πάτωμα και κάποιοι ηλικιωμένοι σε τραπέζια, καθώς τα αυτοκίνητά τους είναι θαμμένα στο χιόνι. Σύμφωνα με το xploremykonosnews, οι άνθρωποι κοιμούνται σε ξενοδοχείο στο ύψος της Κάντζας που άνοιξε τις πόρτες τους για να κοιμηθούν σε ασφαλές μέρος.

  Εγκλωβισμένος οδηγός που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο ξενοδοχείο μιλώντας στον ΣΚΑΪ δήλωσε ότι είναι παρατημένοι εκεί, χωρίς καμία ενημέρωση. «Είμαστε αποκλεισμένοι από τη 1η ώρα το μεσημέρι στον δρόμο. Το ξενοδοχείο στην Κάντζα άνοιξε στις 9 η ώρα το βράδυ. Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από κανέναν. Υπάρχουν μεγάλοι άνθρωποι με μαγκούρες που προσπαθούν να απεγκλωβιστούν από το χιόνι. Είμαστε 100 άτομα σε μια καφετέρια χωρίς μάσκες να περιμένουμε να μας δώσουν μια τυρόπιτα, επί πληρωμή φυσικά», σημείωσε χαρακτηριστικά.

  «Το πρωινό στο ξενοδοχείο είναι 15 ευρώ το άτομο. Κάποιοι ζητήσαμε να κλείσουμε δωμάτιο στο ξενοδοχείο, αλλά μας λένε ότι δεν έχουν. Και την ίδια ώρα στο booking εμφανίζονται διαθέσιμα δωμάτια με 199 ευρώ», σημείωσε.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ