Σάββατο 25.05.2024
More

  Εγνατία Οδός: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Πέμπτη και Παρασκευή

  Λόγω εκτέλεσης εργασιών

  Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Εγνατίας Οδού στην Ημαθία την Πέμπτη (28.03.2024) και την Παρασκευή (29.03.2024). Ο λόγος των αλλαγών στην κυκλοφορία είναι η εκτέλεση εργασιών.

  Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ανακοινώθηκαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό στα όρια της Ημαθίας για Πέμπτη και Παρασκευή, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

  Συγκεκριμένα, από τις 7 το πρωί και έως τις 7 το βράδυ για τις δύο επόμενες ημέρες θα ισχύει αποκλεισμός εισόδου των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου της Εγνατίας Οδού, στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση προς Αθήνα, επί της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

  Τα οχήματα που κινούνται από Βέροια προς Αθήνα, θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Νησελίου στην παλαιά εθνική οδό Αλεξάνδρειας – Κατερίνης και στη συνέχεια θα εισέρχονται στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, μέσω του ανισόπεδου κόμβου Ν. Αγαθούπολης.

  Στην ανακοίνωση της Τροχαίας προστίθεται πως «η σωστή οδική συμπεριφορά και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων».

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ